Wisselende resultaten jeugd FC Groningen

De drie jeugdteams van FC Groningen boekten uiteenlopende resultaten. A1 won ook zijn derde wedstrijd, terwijl B1 bij landskampioen Heerenveen tegen de eerste nederlaag opliep. C1 verspeelde de eerste punten bij Cambuur Leeuwarden.

FC Groningen A1 en Emmen A1 boden de toeschouwers een zeer matige partij op sportpark Corpus den Hoorn. De 2-0 overwinning van FC Groningen was nauwelijks verdiend. Danny Wever en Willem Lanjouw waren de doelpuntenmakers. Jhonny Meter schoot bij 0-0 een strafschop tegen de paal.FC Gronongen B1 begon slap bij landskampioen SC Heerenveen en stond na twee minuten al met 2-0 achter. Bij rust was de stand opgelopen tot 6-0. Een enorm debacle dreigde, maar de ploeg van trainer Barend Beltman herstele zich en bracht de score via Arjan Rozema tot 6-1 terug. Dat werd ook de eindstand.FC Groningen C1 en Cambuur C1 lieten elk twee punten liggen in Leeuwarden. Het werd 1-1. Voor FC Groningen scoorde Marcel Pannekoek.