Cultuur & Uitgaan

Activiteiten voor de jeugd in Groningen in de zomervakantie

De zomervakantie is begonnen. Voor kinderen en jongeren in de gemeente Groningen zijn er weer talloze zomeractiviteiten georganiseerd. De gemeente werkt hierbij samen met partners uit de wijken, zoals VRIJDAG in de Buurt, Bslim, Forum Groningen, Speeltuincentrale Groningen, JOGG, MFC De Wijert/ Helpman en WIJ Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Activiteiten voor de jeugd in Groningen in de zomervakantie
Activiteiten voor de jeugd in Groningen in de zomervakantie
 

Zo kunnen kinderen uit Corpus den Hoorn volgende week meedoen met de 3-daagse Spelweek bij de Semmelstee. Op dag drie gaan de kinderen naar pretpark Drouwenerzand. Of ga tijdens de vakantie lekker samen zwemmen in De Papiermolen, kom naar de Avondclub met coole BBQ of meld je aan voor het Beweegfestival B-Slim op Sportpark Corpus den Hoorn. Meer informatie en de overige zomeractiviteiten in Corpus den Hoorn vind je op deze pagina. Hier kun je je ook aanmelden.

Kinderen uit De Wijert hoeven deze zomer ook niet stil te zitten. Zij kunnen volgende week ook meedoen aan een 3-daagse Spelweek, bij MFC De Wijert/Helpman. En op de derde dag gaan ook zij naar pretpark Drouwenerzand. Of ga deze zomer Windsurfen bij Teuntje de Slak, kom een T-shirt bedrukken, leer graffiti spuiten of ga mee naar Avonturenpark Hellendoorn. Meer informatie en de overige zomeractiviteiten in De Wijert vind je op deze pagina. Hier kun je je ook aanmelden.

Alle activiteiten per wijk zijn terug te vinden op de website van Check050.