Cultuur & Uitgaan

Dans Academie Noord-Nederland in kader van Go China! Activiteiten in het Groninger Museum

Het Groninger Museum heeft tot begin november 2008 een veelzijdig Go China! activiteitenprogramma samengesteld. Op iedere vrijdagavond en soms op woensdagen en in het weekend, vinden er diverse activiteiten plaats, zoals lezingen, documentaires, muziek en theater. In de periode van 3 tot en met 10 oktober 2008 vinden de volgende activiteiten plaats.DansDans Academie Noord- NederlandDe Dans Academie Noord-Nederland geeft deze vrijdagavond op spectaculaire wijze een doorlopende Go China! dansvoorstelling.Datum en tijd: Vrijdag 3 oktober 2008, om 20.00-21.30 uur.


Leestijd: 1 minuut

Workshop
Workshop Chinees Bordspel Wei Qi.
Wei Qi is een oud Chinees spel dat behoort tot één van de oudste kunsten van China. In deze workshop leert u de beginselen van dit spel.
Datum en tijd: Woensdag 8 oktober 2008, om 14.30-16.00 uur.
Lezing
Yvonne van der Heiden ‘De dans van de leeuw en de draak’
Yvonne van der Heiden vertelt over verleden, heden en toekomst van de Nederlands- Chinese handelsbetrekkingen.
Datum en tijd: Vrijdag 10 oktober 2008, om 20.00-21.30 uur.
Gratis toegankelijk voor museumbezoekers.

Sponsoren: RWE, EFRO, SNN en Mondriaan Stichting.

Rabobank – Presenting Partner Go China! Assen-Groningen

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar via het Groninger Museum tenzij anders vermeld. Kaartverkoop vindt plaats aan de kassa in de entreehal van het Groninger Museum. De openingstijden van de kassa zijn gelijk aan die van het Groninger Museum, de kassa sluit echter een kwartier voor sluitingstijd van het museum. Voor de activiteiten geldt vol is vol.