Cultuur & Uitgaan

De Likt voor de laatste keer in Groningen

Na 10 jaar stopt De Likt met optreden. Het Rotterdamse hiphop trio die inmiddels een behoorlijke naam heeft opgebouwd in het festival- en live circuit, trekt de stekker eruit. Maar niet voordat ze nog één keer vol gas hebben gegeven in EM2. Dat wordt nog één keer rammen!


Leestijd: 1 minuut

De  Likt voor de laatste keer in Groningen
De Likt voor de laatste keer in Groningen

De Likt brak in 2015 bij het grote publiek door met hun eerste single ‘Ja Dat Bedoel Ik’. Zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland speelden ze plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfers, moshpits en walls of death.

Na meerdere wervelende shows in EM2, Grasnapolsky, Oosterpoort en Simplon heeft De Likt zich ontpopt als publiekslieveling voor het ruigere werk. En niet voor niets. Met hun hyper-rap, snoeiharde teksten en steamy optredens weten deze heren keer op keer de zaal los te krijgen.

Tevens is deze show ook de presentatie van het laatste album ‘Ctrl-Alt-Delikt’. Hierop flirt De Likt met een retro-digitale, soms early 90’s game-achtige sound. Tegelijk zoekt het steeds een organische, bijna analoge vibe op. De Likt knalt als vanouds, maar bewijst ook een volwassen act geworden te zijn.

—-

De Likt – Afscheidstournee
Vrijdag 23 december
EM2 Venue, Suikerlaan 6, Groningen

Deur open: 21:00
Entree: €20,-

Website: https://em2groningen.nl/event/de-likt-support-afscheidstournee/

Ticketlink: https://www.yourticketprovider.nl/events/55293-de-likt-support/