Cultuur & Uitgaan

Festival Grasnapolsky in oude Kartonfabriek Scheemda zoekt vrijwilligers

We zitten nu nog volop in de corona-zorgen, maar het zal niet zo lang meer duren of we kunnen weer naar festivals en activiteiten. Dat denken én hopen ze ook bij het festival Grasnapolsky in Scheemda, op een steenworp afstand van Groningen. Daar gaat in maart het festival Grasnapolsky van start, en daar zoeken ze daar nu al vrijwilligers voor, die een gezellige en leuke tijd tegemoet willen gaan.


Leestijd: 1 minuut

Eerste namen Festival Grasnapolsky 2023 bekend
Eerste namen Festival Grasnapolsky 2023 bekend

Grasnapolsky haalt je uit je winterslaap op 12 en 13 maart in de oude Kartonfabriek in Scheemda, Fabriek De Toekomst. Het vrijwilligersteam is onmisbaar voor een onvergetelijk Grasnapolsky. “Om er weer een groot succes van te maken zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers”, zolaat het festival weten.

Grasnapolsky is een weekender festival gevuld met muziek, kunst en expedities. Je vindt er nieuwe ontdekkingen en oude vertrouwde artiesten.

“Hierbij halen wij veel inspiratie uit onze locatie Fabriek De Toekomst in Scheemda. Kom jij mee op avontuur in De Toekomst? Als vrijwilliger help je op het festival. Je tapt bijvoorbeeld biertjes, begeleidt mensen op het terrein of doet de bandjes om bij de entree. In ruil voor drie diensten van tussen de zes en acht uur, krijg je een bandje voor het festival, een warme slaapplek dichtbij het terrein, vervoer tussen de slaapplek en het festivalterrein en eten tijdens je diensten. In je vrije tijd kun je dus zelf het terrein op en genieten van het festival”

Wil je nog meer informatie of meld je direct aan via www.grasnapolsky.nl/vrijwilligers. Vragen mag je ook mailen naar de vrijwilligerscoördinator Marieke, via vrijwilligers@grasnapolsky.nl.