Cultuur & Uitgaan

Kattencafé Op Z’n Kop in Groningen moet geliefde dove kat Benny veilen

Kattencafé Op Z'n Kop in Groningen gaat, noodgedwongen, over tot de verkoop van één van haar geliefde katten, Benny. Het dier was een van de populaire aanwezigen in het Kattencafé, dat nu gedwongen door een gebrek aan inkomsten moet overgaan tot  een veiling. Je kunt een bod doen door te mailen naar: info@opznkopstore.nl.


Leestijd: 1 minuut

Kattencafé Op Z’n Kop in Groningen moet geliefde dove kat Benny veilen
Kattencafé Op Z’n Kop in Groningen moet geliefde dove kat Benny veilen

“Lieve allemaal, Kattencafé Op Z'n Kop heeft het de afgelopen tijd erg zwaar gehad. Dankzij de langdurige lockdown zijn we al een jaar niet meer open, of draaien we niet op volle kracht. Ondanks al jullie hulp, liefde en donaties redden we het helaas niet. We zijn dus helaas genoodzaakt om na te denken over andere manieren om aan inkomsten komen. We zijn druk bezig met de webshop, maar helaas levert dat nu nog niet genoeg op om te kunnen blijven bestaan.”

“Om geld op te halen voor het café veilen we daarom één van onze geliefde katten. Dus, heb jij een zwak voor Benny en lijkt het je super om hem in huis te hebben, dan is dit je kans! Je kunt een bod doen door te mailen naar info@opznkopstore.nl. Benny is doof en heeft maar drie pootjes, maar het is echt een super lieve schat. Hij ligt het liefst lekker in z'n mandje en vindt het leuk om met speelhengels te spelen (die ook verkrijgbaar zijn in onze webshop!). Check de site voor meer informatie! @opznkop_store “

BIEDEN kan door te mailen naar info@opznkopstore.nl

Vrijdag ontvingen we de melding dat bovenstaande persinformatie een 1 april grap was.

Hieronder de aanvulling van het Kattencafé

"Leuk dat jullie een stukje over het Kattencafé geschreven hebben! Jullie hebben echter nog niet het hele verhaal. De post over onze lieve Benny was een 1 april grap met als doel om te laten zien hoe serieus de situatie voor de horeca is dankzij de langdurige lock-down. Bij deze een linkje naar onze follow-up post met een uitgebreidere uitleg! https://www.facebook.com/811741025604427/posts/3590410444404124/?sfnsn=mo.