Cultuur & Uitgaan

Kraantje Pappie geeft serie shows in Oosterpoort: “iedereen is dan VIP”

Kraantje Pappie geeft in oktober een serie shows in de Oosterpoort. “Hits knallen, feest maken, lachen, janken, verhalen en improvisatie. Een Kraantje Pappie show zoals je ‘m kent. Maar ook weer niet. Kom me checken”, aldus Kraantje in een persbericht dat hij zelf schreef.


Leestijd: 1 minuut

Kraantje Pappie geeft serie shows in Oosterpoort: “iedereen is dan VIP”
Kraantje Pappie geeft serie shows in Oosterpoort: “iedereen is dan VIP”

Vanwege corona staat Kraantje voor een zaal die niet helemaal vol zal zijn. “Die extra ruimte in de zaal is wel lekker, ken ik m’n ego tenminste een keer kwijt. Ik zeg dat gewoon omdat me dat een leuke opener leek van dit persbericht. Ja, ik schrijf deze lekker zelf, had ik zin in”, zo schrijft hij.

“Dat de hele wereld -ook de live industrie- op zijn kop staat hoef ik niemand te vertellen, ik ga er van uit dat je dat wel hebt meegekregen. Klein voordeeltje; je wordt uitgedaagd om extra creatief te zijn. Met minder mensen in een zaal is het contact veel meer recht toe recht aan en is er ineens ruimte om af en toe gewoon in gesprek te gaan met iemand en vragen te beantwoorden; leer ik mijn fans nog beter kennen, en zij mij”, aldus de artiest. Tijdens de Kraantje Pappie shows in oktober is iedereen dus VIP.
 

In totaal staat Kraantje Pappie in oktober vijf keer op het podium: van dinsdag 13 oktober tot en met zaterdag 17 oktober. De kaartverkoop start donderdag 17 september om 19:00 uur.