Cultuur & Uitgaan

Noorderlinkdagen 2022 en Het Grootste Kennisfestival bundelen krachten op 15 september

Op 15 september slaan Noorderlink en Het Grootste Kennisfestival de handen ineen voor een dag vol inspiratie, kennis en verbinding op de Drafbaan in Groningen. De dag wordt in tweeën gedeeld, waarbij Noorderlink de ochtend voor haar rekening neemt en deelnemers ‘s middags naadloos door kunnen gaan naar Het Grootste Kennisfestival.


Leestijd: 1 minuut

Noorderlinkdagen 2022 en Het Grootste Kennisfestival bundelen krachten op 15 september
Noorderlinkdagen 2022 en Het Grootste Kennisfestival bundelen krachten op 15 september

10:00-12:30 Noorderlink Live!

De Noorderlinkdagen draagt dit jaar de naam Noorderlink Live! De hele ochtend staat in het teken van talent. Want wat houdt talent precies in? Hoe zien de vele gezichten van talent eruit? En hoe kun je je talent optimaal benutten?

Met sprekers als Lidewey van der Sluis, Typhoon en Lammert Kamphuis krijgt het thema talent lading en zullen de deelnemers geprikkeld, geïnspireerd en verrast worden. De lezingen worden afgewisseld met muzikale juweeltjes van Typhoon, Jonathan Rhodes en de Blenders!

Na onze vorige online editie van de Noorderlinkdagen (want COVID) zijn we extra blij om dit jaar weer live te kunnen gaan. Want er gaat niets boven live ontmoeten en verbinden.

13:00-21:00 Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland

‘s Middags ga je naadloos door naar Het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland, waar je keuze hebt uit vele sprekers en artiesten verdeeld over 8 podia. Het Kennisfestival 2022 heeft als thema Innovatief Organiseren. Dus hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie, je team en jezelf en je medewerkers of collega’s klaar zijn voor de uitdagingen die nu en in de toekomst op jullie afkomen? En hoe blijf je daarin innoveren en ontwikkelen?

Dat betekent een nieuwe balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden. Want een organisatie wat alleen op de wereld is om geld te verdienen heeft op langere termijn geen bestaansrecht meer. Op het Kennisfestival willen we nieuwe inzichten, verhalen, praktijkvoorbeelden en handvatten en methoden delen om je als organisatie, team en persoon te ontwikkelen en verbeteren. Dwars door branches en vakgebieden.

Met thema’s als: persoonlijk leiderschap, bestuurlijke vernieuwing en nieuwe democratie, slimmer werken, co-creatie, technologische ontwikkeling en succesvol veranderen. En met volop aandacht voor menselijk maat(werk).