Cultuur & Uitgaan

Suikermarkt op het Suikerterrein op zondag 27 maart

Op zondag 27 maart zal de Suikermarkt plaatsvinden. Op de unieke plek van het voormalig Suikerunie terrein bij EM2 Groningen zal zondag 27 maart alweer de 8e editie van de Suikermarkt starten. Op deze markt kun je een variatie vinden aan bijzondere items:  vintage kleding, meubeltjes, vinyl, sieraden, upcycling, interieurdecoratie en meer.


Leestijd: 1 minuut

Suikermarkt op het Suikerterrein op zondag 27 maart
Suikermarkt op het Suikerterrein op zondag 27 maart

Er wordt door creatieve standhouders zelfgemaakte producten aangeboden. Bijvoorbeeld zelf ontworpen kaartjes, zelfgemaakte sieraden, handgemaakte biologische zepen, zelfgebakken taarten en koekjes en jams en chutneys. Ook zullen er verschillende foodstands zijn voor de hongerige magen: broodjes, nachos, burgers en tosti's, ook vega en vegan! Daarnaast verzorgt het beproefde team van EM2 de dorstige mens. Koffie en thee, ijskoude biertjes en wijntjes binnen en op het gezellige terras. Live muziek zal ook niet ontbreken: Het folkduo Lenny & Junior spelen traditionele songs uit de hele wereld. Ook kunnen kinderen worden geschminkt! Kortom: een super gezellige markt met een heerlijke festival-vibe!

Niet alleen op 27 maart is er een Suikermarkt… Ook op zondag 1 mei, met pinksteren 5 en 6 juni, 3 juli, 7 augustus, 25 september en 23 oktober zal er een Suikermarkt worden georganiseerd bij EM2!

De openingstijden zijn van 11.00 – 17.00 uur. Kinderen tot 12 jaar komen gratis, entree voor volwassenen is €3.5