Cultuur & Uitgaan

Vier het leukste Oktoberfest in Groningen!

Groningen – Het is weer zover! Het jaarlijkse Oktoberfest komt op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober terug naar de Suikerfabriek in Groningen. Na succesvolle edities op de Grote Markt en vorig jaar in de Suikerfabriek zijn we dit jaar weer terug en pakken we groots uit met toffe artiesten en Deutsche aankleding. We nodigen iedereen uit om de lederhosen en dirndls uit de kast te halen en zich aan te sluiten bij het gezelligste feest van het najaar.


Leestijd: 1 minuut

Foto door: facebook.com/WesleyMaasFotografie
Foto door: facebook.com/WesleyMaasFotografie

Het Oktoberfest Groningen belooft een avond vol plezier, muziek en traditionele Duitse gezelligheid. Met live muziek van Otto Wunderbar, Wir sind Spitze, Immer Hansi, Helene Fischer Tribute by Natasja en Beck & Bauer wordt dit evenement een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Super toll!

Of je nu een bierliefhebber bent, houdt van gezelligheid of gewoon wilt genieten van een unieke avond, het Oktoberfest Groningen heeft voor ieder wat wils. Breng je vrienden, familie en collega’s mee en maak er samen een geweldige avond van.

Foto door: facebook.com/WesleyMaasFotografie

Zorg ervoor dat je snel je kaarten bemachtigt! Voor gedetailleerde informatie over locatie en kaartverkoop, bezoek onze officiële website: https://deoktoberfeesten.nl/groningen/ of blijf op de hoogte via onze sociale media. We kijken ernaar uit om samen met jullie het Oktoberfest in Groningen tot een groot succes te maken!

Proost op een fantastisch Oktoberfest!