Cultuur & Uitgaan

Vrijdag gratis fietscheck op de Grote Markt in Groningen

Fietscentrum Groningen organiseert vrijdagmiddag tussen 12.00 en 17.00 uur een gratis fietscheck – natuurlijk helemaal coronaproof – op de Grote Markt.


Leestijd: 1 minuut

Vrijdag gratis fietscheck op de Grote Markt in Groningen
Vrijdag gratis fietscheck op de Grote Markt in Groningen

“De herfst is begonnen, het wordt glad, eerder donker en fietsers zijn minder goed zichtbaar in het verkeer. Een goed functionerende fiets erg belangrijk! Als fietsenwinkel willen wij naast vitaliteit bijdragen aan de veiligheid van de inwoners van Groningen. Iedereen is daarom van harte welkom voor een gratis basis fietscheck!”, aldus eigenaar Albert.  

Het Fietscentrum kijkt tijdens de check naar de verlichting en de afstelling van de remmen en versnellingen. Lege banden worden even opgepompt en de fietsenmakers controleren de ketting en de tandwielen. Kleine reparaties kunnen direct (in sommige gevallen kosteloos) uitgevoerd worden.

Deze gratis basis fietscheck wordt uitgevoerd tussen 12:00 uur en 17:00 uur door de eigenaar Albert, monteur Jan en hostess Eva. Er zijn verschillende hygiënemaatregelen genomen om de fietscheck veilig en coronaproof te laten verlopen.