Cultuur & Uitgaan

Win twee kaartjes (64 euro p.p.) voor de WijnSpijs Wandeling in Groningen op zondag 9 augustus

Ga eens op culinaire wereldreis in je eigen stad! Tijdens de WijnSpijs Wandeling bezoek je zes restaurants, waar telkens een mooie wijn-spijs combinatie voor je klaarstaat. De GIC mag twee keer twee kaartjes (à 64 euro per persoon) weggeven voor de Groningse wandeling op zondag 9 augustus.

UPDATE: De winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen


Leestijd: 1 minuut

Ga op culinaire ontdekkingstocht langs zes Groningse toprestaurants
Ga op culinaire ontdekkingstocht langs zes Groningse toprestaurants

Tijdens een WijnSpijs Wandeling ga je op culinaire wereldreis in eigen stad en op 9 augustus is Groningen weer aan de beurt! Het is dus het ideale uitje voor iedereen die tijdens de vakantie lekker in eigen stad blijft. 

De restaurants gingen op 1 juni weer open. Het wordt dus ook wel tijd dat je de locals gaat ondersteunen. Daarom staat ook de WijnSpijs agenda staat weer vol leuke wandelingen. En Groningen is 1 van de eerste steden welke waar de WijnSpijs Wandeling weer opgestart wordt!

Op zondagmiddag, tussen 12:00 en 17:00 uur wandel je op eigen gelegenheid – met een behulp van de WijnSpijs app – een persoonlijke route door de stad. Bij elk restaurant staat een mooie wijn-spijs combi voor je klaar. De deelnemende restaurants zijn ‘t Koetshuys, Boccaccio, Moro, Houdt van Eten, Barra en Land van Kokanje.

Natuurlijk zorgt de organisatie voor een veilige wandeling en houden ze zich aan de richtlijnen van de regering, maar dat spreekt voor zich. Plekken zijn hierdoor wel beperkt beschikbaar en alleen in de voorverkoop te bestellen. 

"Steek de lokale horeca een hart onder de riem en gun jezelf een dagje uit in eigen stad. Boek nu je kaartje en geniet van de voorpret van zo’n gezellige dag in het vooruitzicht!", aldus de organisatie. 

WINACTIE: win twee kaarten (t.w.v. 128 euro)!
De GIC mag van WijnSpijs twee keer twee kaartjes weggeven voor deze WijnSpijs Wandeling in Groningen. Dat scheelt je 128 euro! Wat moet je doen? Vul onderstaand formulier zo snel mogelijk in (of stuur een mail naar info@gic.nl) en je doet al mee! De actie geldt voor iedereen die is geabonneerd op onze gratis Luncheditie. Ben je dat nog niet? Dan zorgen we ervoor dat je als deelnemer aan deze actie ook de Luncheditie krijgt.