Wonen

Café De Moesker opent deuren aan Moesstraat in Groningen

Pizzeria Patrizia is nog niet zo lang geleden uit het pand verdwenen, maar de voorziening aan Moesstraat 33 in Groningen kent alweer een nieuwe eigenaar. Sinds kort heeft Café De Moesker haar deuren geopend op de hoek van de Moesstraat en de Tuinbouwstraat.


Leestijd: 1 minuut

Café De Moesker opent deuren aan Moesstraat in Groningen
Café De Moesker opent deuren aan Moesstraat in Groningen

Het nieuwe café in de Tuinwijk trekt vooralsnog vooral bekijks onder studenten en jonge gezinnen, die onder het genot van een drankje genieten van het warme weer nu de zomer op zijn einde loopt. Vanwege de ligging op de hoek van de straat heeft het café de beschikking over een ruim terras waar meerdere tafeltjes en rieten stoelen staan opgesteld. De locatie is bovendien vlakbij het Noorderplantsoen.

De vorige onderneming, Pizzeria Patrizia van eigenaar Patricia Bruintjes, zat zo'n dertien jaar in het pand. Bruintjes wilde het pand verkopen om meer tijd te krijgen voor zichzelf. Dat is met de komst van Café De Moesker in no-time gelukt. Fans van de voormalige pizzeria zullen misschien even moeten slikken, maar het nieuwe eetcafé lijkt alle ingrediënten in huis te hebben om ook een succesverhaal te kunnen worden.