Wonen

Gratis Circusvoorstelling en diner voor klanten van de Voedselbank

Morgen, donderdag 16 februari, zullen Groningse circusartiesten een première-voorstelling van Cirqulinair verzorgen voor klanten van de voedselbank. De voorstelling bestaat uit circusacts waarbij tussen de acts door een driegangen diner wordt geserveerd. De voorstelling vindt plaats aan De Loods in de Neutronstraat in Groningen. De belangstelling onder de klanten van de voedselbank was groot. Er hadden zich 195 personen aangemeld voor 131 plaatsen waardoor er geloot moest worden.


Leestijd: 1 minuut

Gratis Circusvoorstelling en diner voor klanten van de Voedselbank
Gratis Circusvoorstelling en diner voor klanten van de Voedselbank

Cirqulinair wordt gespeeld door Duo Musa (Roos & Salim), Unicirque (Tobit & Jasmijn), koorddanser Rein de Kok, circusartiest Larissa, Sander Boschma en choreograaf Helena Cardoso. Het gaat om artiesten die hun sporen over de hele wereld hebben verdiend en met heel veel plezier in hun woonplaats Groningen een show willen geven. 
 
De voorstelling voor de klanten van de voedselbank is mogelijk gemaakt door Fonds RK-SCI vermogensfonds ter bestrijding van armoede,  Commissie van Spijsuitdeling, ScholtenKammingafonds en Armoedefonds. Het publiek kan nog tot en met 12 maart 2023 genieten van Cirqulinair. Voor meer informatie en tickets kijk op www.cirqulinair.nl
 
De Voedselbank Stad Groningen

De Voedselbank Stad Groningen zamelt levensmiddelen in en stelt deze gratis ter beschikking aan huishoudens die onvoldoende in hun levensbehoefte kunnen voorzien. "We verstrekken wekelijks voedsel aan ruim 800 gezinnen in de stad Groningen. Dat doen we met ons team van ruim 180 vrijwilligers."