Wonen

Gratis pendelbus naar Promotiedagen 2021 in Martiniplaza

Bezoekers van de Promotiedagen, op dinsdag 9 en woensdag 10 november 2021 in MartiniPlaza, kunnen vanaf P+R Hoogkerk (A7) en P+R Haren (A28) gratis met de pendelbus. “Vanwege wegafsluitingen rondom de zuidelijke ringweg is het dit jaar extra slim om met de pendelbus te gaan”, aldus Groningen Bereikbaar.


Leestijd: 1 minuut

Gratis pendelbus naar Promotiedagen 2021 in Martiniplaza
Gratis pendelbus naar Promotiedagen 2021 in Martiniplaza

Elk kwartier een bus

De gratis pendelbus vertrekt elk kwartier vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stopt recht voor de ingang van MartiniPlaza. De bussen rijden beide beursdagen en zijn ook te herkennen als lijn 24. Parkeren op de P+R is net als de pendelbus gratis. Er is hiervoor geen kaartje nodig.

Op P+R Haren vertrekt de pendelbus vanaf de bushalte, op P+R Hoogkerk vertrekt de bus vanaf het busperron. P+R Hoogkerk bevindt zich langs de A7, bereikbaar via afslag 35. P+R Haren ligt aan de A28 en is bereikbaar via afslag 38. Beide terreinen beschikken over een grote hoeveelheid parkeerplaatsen. Meer informatie over parkeren op een P+R is hier te vinden.

Vergeet je mondkapje niet. Vanwege de coronamaatregelen is het verplicht om in de bus een mondkapje te dragen, dus ook in de pendelbus.

Werkzaamheden rondom MartiniPlaza

Rondom MartiniPlaza vinden verschillende wegwerkzaamheden plaats. Voor verkeer vanuit Drachten is het niet mogelijk om op de westelijke ringweg rechtsaf te slaan naar de Leonard Springerlaan, waaraan MartiniPlaza zich bevindt. Dit verkeer moet doorrijden naar de volgende afrit. Lees hier meer over de afsluitingen.

Groningen samen bereikbaar houden

De pendelbus wordt aangeboden door het OV-bureau Groningen Drenthe en Groningen Bereikbaar.

Promotiedagen

De Promotiedagen is een zakelijk event voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Ook Groningen Bereikbaar is van de partij. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een gratis kaart op de website van de Promotiedagen.