In beeld

Partnerbijdrage

Interieurinspiratie bij Vesta; hét antwoord op elke woonwens

Ga je verhuizen, verbouwen of is je huidige interieur toe aan een opfrisser? Bij Vesta ben je aan het juiste adres voor elke woonwens. Vesta is al 90 jaar thuis in wonen en in Groningen.
Zowel de startende meubelzoekende als fanatieke interieurliefhebber komen in de verschillende winkels aan hun trekken.


Leestijd: 1 minuut

Of je nu houdt van een modern interieur, trendy, Scandinavisch of duurzaam wil wonen. Van vloer tot raambekleding en van bank tot bed tot aan dat perfecte kunstwerk voor aan de muur. Met merken als Bolia, By Boo, Ethnicraft, HKLiving, HAY en New Routz biedt Vesta een diverse, eigentijds en betaalbare meubelcollectie. De keuze in woonaccessoires van bijvoorbeeld Pols Potten, Fatboy en Trendhopper is enorm en altijd up-to-date met de nieuwste trends. Ook de grote designmerken als Artifort, Auping, Leolux, Luxaflex en Montis vind je bij Vesta. Kortom één adres voor je hele interieur.

Nieuwbouw of verbouw

Ga je verbouwen of in een nieuwbouwhuis wonen dan kunnen de deskundigen van Vesta je in een vroeg stadium nog helpen met belangrijke beslissingen zoals de plaats van wanden, elektrapunten en een goed lichtplan. Vesta neemt contact op met de ontwikkelaar, architect of aannemer en neemt je zoveel mogelijk uit handen. Dan kun jij je bezighouden met de leukere dingen zoals het samenstellen van je droominterieur. “Daar helpen we natuurlijk graag bij”, aldus Vesta.

Duurzaam wonen

Met slimme inrichting van je woning kun je duurzamer wonen en geld besparen op je energierekening. De juiste raambekleding houdt kou buiten en warmte binnen. Een vloerkleed zorgt voor warme voeten en zo heeft Vesta nog veel meer slimme tips voor je in de winkel.

Veel van de merken van Vesta zijn ook aan het verduurzamen. Zo zijn er al circulaire meubelen en matrassen, worden materialen van dichtbij gehaald en worden de productieprocessen steeds schoner.

Gratis WOON! magazine en advies

Wil je meer woon ideeën opdoen? Vraag dan het gratis interieurmagazine WOON! aan. Hierin vind je binnenkijkers bij klanten thuis, de mooiste woontrends, tips en shoppings. Of plan gelijk een gratis interieuradvies dan gaat Vesta samen met jou aan de slag met jouw woondromen.