Wonen

Meerstad: nu in verkoop: eilandproject Staglanden en Kavel Vierenvijftig

In de wijk Meerstad is de verkoop van start gegaan van het eilandproject Staglanden en van het project Kavel Vierenvijftig. Hieronder meer informatie over beide projecten.


Leestijd: 3 minuten

Meerstad: nu in verkoop: eilandproject Staglanden en Kavel Vierenvijftig
Meerstad: nu in verkoop: eilandproject Staglanden en Kavel Vierenvijftig

De verkoop van eilandproject Staglanden is gestart! Eilandproject Staglanden bestaat uit 33 bouwrijpe vrije kavels voor vrijstaande woningen gelegen aan een van de schoonste en mooiste meren van Nederland: het Woldmeer. Ben je op zoek naar een onvergelijkbare woonlocatie in Groningen? Wil je zelf aan het roer staan van de creatie van jullie woning? Dan zijn de wooneilanden van Staglanden de volmaakte plek voor jou.

Over eilandproject Staglanden

De kavels van Staglanden liggen in de wijk De Zeilen. Wonen in De Zeilen betekent genieten van water en van natuur. De Zeilen is de vierde wijk van Meerstad en ligt tussen de lijst van het Noordelijke landschap en het natuurgebied Harksteder Broeklanden. De Zeilen is doorweven met natuur: bosrijke gebieden, Weidse uitzichten, nieuw én bestaand groen.

Eilandproject Staglanden mondt vanaf de Vossenburglaan uit in twee wooneilanden. Alle kavels hebben een tuin aan het water en beschikken over een eigen aanlegplaats voor een boot. Hier geniet je van vrij uitzicht op Groningse luchten, ruisend riet en het mooie Woldmeer. De kavels hebben een oppervlakte tussen de 541 m2 en 1071 m2. Vanaf prijs € 245.479,- v.o.n.

Inschrijfprocedure

vanaf nu is het inschrijfformulier op onze website beschikbaar. Op het inschrijfformulier kun je een viertal voorkeurkavels aangeven. De sluitingsdatum is 11 september om 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er door een notaris geloot worden. Wij streven ernaar om uiterlijk donderdag 15 september je te informeren over de uitslag. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op onze website: https://www.meerstad.eu/woningtype/staglanden/

Extra openingstijden informatie- en verkoopcentrum

Het informatie- en verkoopcentrum heeft, tijdens de inschrijfperiode, extra openingsdagen op zaterdag 3 september en zondag 11 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de pagina contact: www.meerstad.eu/contact.

Kavel Vierenvijftig is een bijzonder project. In dit project, gelegen aan de Overtoom 54 in de wijk Tersluis in Meerstad, verkopen we een kavel mét ontwerp. Het voorlopige ontwerp is al getekend. Het aanzicht van de woning is bepaald, samen met de architect zet jij de puntjes op de i van de indeling van je toekomstige woning. Daarnaast zoek je zelf een aannemer die de woning voor je gaat bouwen.

Over Kavel Vierenvijftig

Kavel Vierenvijftig ligt in de wijk Tersluis, op een mooie plek vlakbij het water. Tersluis ligt ten noorden van het Woldmeer, naast Park Meerstad en aan de open vaarverbinding tussen stad en wad.

De kavel heeft een oppervlakte van ca. 683 m2. Gebruiksoppervlakte van de woning is 210 m² en de berging 33,5 m². Een deel van de oppervlakte van de berging kan toegevoegd worden aan het woonoppervlakte van de woning voor bijvoorbeeld kantoor aan huis of een speelkamer.

De prijs van de kavel inclusief voorlopig ontwerp is € 251.635,- v.o.n. Let op! De kavelprijs is exclusief de kosten voor het definitief maken van het ontwerp en het bouwen van de woning. Aan de hand van het voorlopig ontwerp kun je bij aannemers offertes opvragen om inzicht te krijgen in de bouwkosten.

Inschrijfprocedure

Vanaf nu is het inschrijfformulier op onze website beschikbaar. Je kunt je inschrijven tot zondag 11 september om 17.00 uur. Na sluiting van de inschrijving zal er door een notaris geloot worden. Wij streven ernaar om uiterlijk donderdag 15 september iedereen te informeren over de uitslag van de loting. Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op de website: https://www.meerstad.eu/woningtype/kavel-vierenvijftig/

Extra openingstijden informatie- en verkoopcentrum

Ons informatie- en verkoopcentrum heeft, tijdens de inschrijfperiode, extra openingsdagen op zaterdag 3 september en zondag 11 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. Kijk voor de actuele openingstijden op de website: www.meerstad.eu/contact.