Wonen

Pop-up delicatessenzaak in voormalige drankenhandel Kromme Elleboog

Bob ten Brinke, eigenaar van restaurant Brussels Lof, heeft samen met Harmen Tijssen vanaf 1 juli een tijdelijke pop-up delicatessenzaak in het naastgelegen pand. 'Bob kookt' zit in de voormalige drankenhandel Van Erp aan de Kromme Elleboog.


Leestijd: 1 minuut

Pop-up delicatessenzaak in voormalige drankenhandel Kromme Elleboog
Pop-up delicatessenzaak in voormalige drankenhandel Kromme Elleboog

Dat meldt de Groninger Ondernemers Courant.

Een delicatessenzaak waarbij verse, bourgondische en zelfgemaakte producten centraal staan. “Denk aan lokale producten zoals mooie stukken vlees van Groningse runderen en verse vis uit de Noordzee. Eigen producten zoals zelf geplukte lamsoor, zeekraal en groenten van de tuin, maar ook unieke geïmporteerde producten zoals kazen en worsten en bijzondere bieren en wijnen,” aldus Bob ten Brinke.

Harmen Tijssen en Bob ten Brinke hebben een gedeelde passie. “Na ons eerste wijnreis naar Italië begonnen we al met dromen. Met het leegkomen van Van Erp zagen we onze kans schoon. Een mooie zaak met verse, unieke producten en zelfgemaakte gerechten die Groningen nog niet kent,” aldus Harmen Tijssen.

Tot de winkel een definitieve inrichting krijgt is 'Bob kookt' 3 dagen per week geopend: op vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.