Wonen

Vrijwilligers gezocht voor Vlottendorp in Meerstad

Het driedaagse Vlottendorp op Strand Meeroevers in Meerstad komt er weer aan. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen samen bouwen aan geweldige vlotten die gaan varen op het Woldmeer. Bureau Meerstad organiseert samen met Timmerdorp Groningen van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 juli weer dit avontuurlijke evenement.


Leestijd: 1 minuut

Laatste dag Vlottendorp Meerstad afgelast na coronabesmetting
Laatste dag Vlottendorp Meerstad afgelast na coronabesmetting

Met allerlei materiaal kunnen de kinderen in groepjes hun eigen creatieve vlot maken. Om Vlottendorp ook dit jaar weer door te kunnen laten gaan, is de organisatie dringend op zoek naar vrijwilligers. Want zonder vrijwilligers geen Vlottendorp.

De organisatie wil graag 150 kinderen welkom heten tijdens Vlottendorp. Daar zijn per dag zo’n 30 vrijwilligers voor nodig. Hoe minder vrijwilligers, hoe minder kinderen deel kunnen nemen aan dit fantastische evenement. Als vrijwilliger help je met het bouwen van de vlotten, verzorg je de catering en help je met op- en afbouw, zie je toe op veiligheid en organiseer je workshops.

Voor dit avontuurlijke evenement aan de rand van het Woldmeer in Meerstad zijn vrijwilligers onmisbaar. Zonder vrijwilligers heeft het event geen kans van slagen. Kortom: vind je het leuk om met kinderen te werken, samen te bouwen aan geweldige vlotten, lekker buiten in de natuur bezig te zijn, zodat we samen een succes kunnen maken van Vlottendorp? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wil je meer informatie of je al gelijk inschrijven als vrijwilliger? Check dan snel de website:  meerstad.eu/vlottendorp-meerstad. En uiteraard wordt het evenement corona-proof georganiseerd en vindt Vlottendorp alleen plaats als de coronamaatregelen dat toelaten.