Wonen

Wonen&Co keert in het voorjaar terug in MartiniPlaza

Wonen&Co, de Groningse beurs waar jaarlijks duizenden woonconsumenten op afkomen, maakt een comeback in MartiniPlaza in maart. Vorig jaar was het evenement er vanwege corona eenmalig als najaarseditie.


Leestijd: 1 minuut

Wonen&Co keert in het voorjaar terug in MartiniPlaza
Wonen&Co keert in het voorjaar terug in MartiniPlaza

Dat bericht de Groninger Ondernemers Courant (GROC). De zestiende editie van de woonbeurs is dus opnieuw in het voorjaar, om precies te zijn van 9 tot en met 12 maart. Op de beurs kunnen bezoekers in contact komen met zo'n tweehonderd specialisten uit de branche, waarmee het na vt wonen & design beurs het belangrijkste woonevenement van Nederland is. 

Jaarlijks kiest Wonen&Co een thema, vlecht dit als rode draad door de beurshallen en schrijft hiermee het verhaal van die editie. Dit jaar is gekozen voor ‘Play’, dat direct verwijst naar een interieur zonder regels. 

Het enige wat thuis telt, is je eigen smaak. Op je eigen stukje grond mag je volgens Wonen&Co in alle vrijheid spelen met kleuren, lijnen, materialen, vormen en ideeën. Of je nu een bonte kleurrijke boel ervan maakt of meer van minimalistisch modern houdt: je huis is een grote speeltuin.

Wonen&Co probeert te inspireren met de nieuwste trends. De trends zijn dit jaar vooral exotisch, esthetisch en elegant. Op de zogenaamde Playground, de nieuwste aanwinst van Wonen&Co die haar naam dankt aan het beursthema, kunnen bezoekers kennismaken met deze trends. Het Adviescafé, de Trendclub en de Straat der Favorieten keren daarnaast terug.

Wonen&Co opent deze editie met een speciale premièreavond. De loper wordt uitgerold voor een avond waarop de creativiteit van de woonbranche wordt gevierd. De premièreavond is exclusief op uitnodiging voor klanten, vrienden en relaties van de standhouders van Wonen&Co. Voor deze avond zijn daarnaast een zeer beperkt aantal kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop.

Tickets kosten 12,50 euro. De openingstijden van Wonen&Co staan op de website: www.wonenenco.nl