Bereikbaarheid & Verkeer

A7 dit weekend dicht tussen Hoogkerk en Groningen

Dit weekend is de A7 dicht voor verkeer vanaf Hoogkerk naar Groningen. Afgelopen nacht en in de nacht van zondag op maandag is de A7 al dicht vanaf Westpoort. Vandaag, zaterdag, en zondag is het deel vanaf Hoogkerk dicht. Maandag om 06.00 uur gaat de A7 weer volledig open.


Leestijd: 1 minuut

Foto | Groningen Bereikbaar
Foto | Groningen Bereikbaar

Automobilisten richting Groningen moeten omrijden via Hoogkerk en het Hoendiep. In de nacht van zondag op maandag rijdt het verkeer bij afrit 34a Westpoort eraf. Van zaterdag tot maandag loopt de omleiding via afrit 35 Hoogkerk.

In de nachten ook andere richting dicht

In de nachten is de A7 ook in tegengestelde richting dicht, voor verkeer richting Hoogkerk. Dat is van 22.00 uur tot 06.00 uur. Overdag is de A7 van Groningen naar Hoogkerk open.

Tijdens het weekend worden afrondende werkzaamheden uitgevoerd op dit deel van de A7. De weg krijgt nieuw asfalt en de nieuwe afrit 36 – naar het Martini Ziekenhuis en Ring West – wordt weer op de weg aangesloten. Op maandagochtend is de A7 weer volledig open. Dat betekent dat de afrit 36 weer beschikbaar is en dat ook de toerit vanuit Hoogkerk weer opengaat.