Bereikbaarheid & Verkeer

Fietsafsluitingen Brailleweg, Vondellaan en Gyas-tunnel

Onder het project Aanpak Ring Zuid vallen ook een aantal fietsverbindingen. Deze zomer wordt de laatste hand gelegd aan een paar van deze fietspaden. Daarom moeten ze wel tijdelijk afgesloten worden. Hieronder een overzicht van de werkzaamheden aan fietsverbindingen die de komende weken starten.


Leestijd: 1 minuut

Foto | Jeroen van Kooten
Foto | Jeroen van Kooten

Gyas-tunnel Noord-Willemskanaal dicht

Van maandag 10 juli 07.00 uur tot vrijdag 28 juli 16.00 uur is de zogenoemde Gyas-tunnel langs het Noord-Willemskanaal dicht. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Paterswoldseweg.

Fietsvallei Brailleweg

Ook de nieuwe Fietsvallei van de Brailleweg gaat deze zomer dicht. Het deel onder de A28 is dicht voor fietsers en voetgangers van zondag 9 juli 22.00 uur tot maandag 4 september 06.00 uur. Fietsers kunnen om via de Julianaweg langs het Noord-Willemskanaal en de Van Iddekingeweg.

Vondellaan

De Vondellaan wordt de komende maanden opnieuw ingericht. Van maandag 17 juli 06.00 uur tot maandag 18 september 07.00 uur is de weg dicht van de Brailleweg tot de rotonde bij de Van Iddekingeweg. De weg is dan ook dicht voor fietsers. Ze kunnen omrijden via de Julianaweg langs het Noord-Willemskanaal en de Van Iddekingeweg.

Een overzicht van alle fietsafsluitingen vind je op de website van Groningen Bereikbaar