Bereikbaarheid & Verkeer

Laan Corpus den Hoorn komend weekend dicht

Van vrijdag 8 september 19.00 uur tot maandag 11 september 06.00 uur is Laan Corpus den Hoorn in Groningen dicht in beide richtingen tussen de Hoornsedijk en de Paterswoldseweg. Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden. De gemeente gaat de weg opnieuw asfalteren.


Leestijd: 1 minuut

Verkeer wordt op verschillende manieren omgeleid. Vanaf zaterdagochtend kun je via de A28, dan linksaf op het Julianaplein naar Ring Zuid (N7) en bij afrit 36a naar Laan Corpus den Hoorn. In de nacht van vrijdag op zaterdag is Ring Zuid dicht tussen Julianaplein en Ring West. Dan geldt er een andere omleiding. Je kunt er dan bij Haren van de A28 af (afrit 38) en via de Meerweg naar de Groningerweg en de Paterswoldseweg naar Laan Corpus den Hoorn.

Verkeer vanaf Laan Corpus den Hoorn naar de A28 kan bij Groningen-West de zuidelijke ringweg (N7) op en bij het Julianaplein naar de A28.

Werkzaamheden

Het asfalt aan Laan Corpus den Hoorn is aan onderhoud toe. Daarom gaat de gemeente Groningen deze werkzaamheden dit weekend uitvoeren.