Bereikbaarheid & Verkeer

Winschoten blij met heropening bruggen: tractatie voor automobilisten

Dát is nog eens gastvrijheid: in Winschoten krijgen automobilisten vrijdagmiddag een verrassing uit handen van de ondernemers. Die willen daarmee laten zien hoe tevreden ze zijn met de opknapbeurt en heropening van twee bruggen, en met het verbeteren van de bereikbaarheid van deze winkelstad.


Leestijd: 1 minuut

Winschoten blij met heropening bruggen: tractatie voor automobilisten
Winschoten blij met heropening bruggen: tractatie voor automobilisten

Vrijdagmiddag om 17.00 uur gaan de Beertsterbrug en de Renselbrug in Winschoten weer open voor het verkeer. De vereniging Handel en Nijverheid Winschoten zal samen met wethouder Ricky v.d. Aker en Laura Broekhuizen tussen 17.00 uur en 17.30 uur een korte goodwill-aktie houden bij de Beersterbrug.

Gemeente en ondernemers zijn blij, dat Winkelstad Winschoten weer als vanouds bereikbaar is!. En daarom doet men een klein gebaar en wordt aan de Winschoten inkomende automobilisten een brief uitgereikt waarmee men tegen inlevering van de brief bij Broodjeshuis Panini, Langestraat 20 in Winschoten een gratis kopje koffie kan verkrijgen.

Daarnaast gaat aan 3500 emailadressen een soortgelijke brief uit, waarbij men de komende twee weken op vertoon van een uitdraai van de mail een kopje koffie bij Broodjeshuis Panini, de Hema, Lunchroom Broodjes Enzo en Brasserie Dendermonde voor € 1.–  kan krijgen.