Economie

101BHV.nl neemt Arbo Rie Support over

Het Groningse 101BHV.nl heeft onlangs het bedrijf Arbo Rie Support, eveneens uit Groningen, overgenomen. Door de overname wordt 101BHV.nl totaalleverancier op het gebied van BHV en tevens marktleider op dit gebied in Noord-Nederland.


Leestijd: 1 minuut

Directeur en eigenaar Rick Boelens begon ooit thuis op zolder met het aanbieden van BHV-cursussen maar inmiddels heeft hij meerdere BHV-opleidingslocaties. Vanuit het kantoor aan de Rigaweg in Groningen worden alle activiteiten door heel Nederland georganiseerd en komen alle aanvragen binnen.

Inmiddels is 101BHV.nl uitgegroeid tot een organisatie met ongeveer 35 vaste medewerkers. Boelens: “Wat ons uniek maakt is dat wij totaalleverancier zijn. Organisaties kiezen voor ons omdat wij veel voor ze kunnen betekenen op het gebied van veiligheid en BHV. Advieswerkzaamheden zoals het opstellen van een RI&E, het trainen van eerste hulpverleners in kennis en vaardigheden en het leveren van BHV en EHBO producten via onze webshop.”

Tot de klanten van 101BHV.nl behoren onder andere de Nationale Postcode loterij, Verstegen Spices, Studio Martin Garrix, Pearle en meer. Jaarlijks traint het bedrijf meer dan 10.000 personen tot eerste hulpverlener. “Het is mij er alles aangelegen om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij eerste hulp moeten verlenen in geval van een calamiteit. Voor BHV’ers zijn de eerste minuten cruciaal. Hoe sneller je kan ingrijpen hoe beter de uitkomst zal zijn voor het slachtoffer en voor het beperken van schade aan het bedrijf. In mijn ideale wereld is iedereen BHV’er of EHBO’er.” Door de overname van Arbo Rie Support biedt 101BHV.nl nu een breed scala aan veiligheidsoplossingen aan. De naam Arbo Rie Support zal in eerste instantie blijven bestaan, evenals de vertrouwde gezichten die er werken en de vestigingen in Groningen en Hengelo.