Economie

Bedrijvenvereniging WEST praat haar leden bij in Groninger Museum

Leden van de Bedrijvenvereniging WEST zijn weer volledig op de hoogte van een aantal voor Groningen en de Groningse economie actuele ontwikkelingen. Dat was dan ook de bedoeling van een bijeenkomst die de vereniging gisteravond organiseerde in het Groninger Museum.


Leestijd: 1 minuut

Onder het motto ‘WEST meets 2024’, gaf voorzitter Klaas Holtman een vooruitblik op het jaar 2024. Dat is het jaar dat deze vereniging van – en voor ondernemers aan de westzijde van de gemeente Groningen, vijftien jaar bestaat. De vereniging WEST werd in 2009 opgericht na een fusie van zeven kleinere verenigingen. Inmiddels zijn er 225 directe en 225 indirecte leden.

Volgens de vereniging is het sinds corona wat lastiger om de leden in levende lijve te ontmoeten. Vandaar dat werd gezocht naar een nieuwe manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten, en om te netwerken. En zo ontstond het concept ‘WEST meets 2024’.

De aanwezigen werden onder meer bijgepraat door Elsa Weelink, adjunct-directeur van Marketing Groningen, en door Esther Moesker, zakelijk directeur van het Groninger Museum.

Meer hierover vandaag op de Groninger Ondernemers Courant.