Economie

Bedrijvenvereniging Zuidoost: talkshow over technologie en energietransitie tijdens algemene ledenvergadering- 11 mei

Vertegenwoordigers van Tesla en Gasunie behoren tot de sprekers tijdens een bijzondere talkshow van de Bedrijvenvereniging Zuidoost, volgende week woensdagmiddag 11 mei. Zij zijn deelnemers aan een talkshow over technologie en energietransitie, tijdens een algemene ledenvergadering.


Leestijd: 1 minuut

Leden van de Bedrijvenvereniging Zuidoost kunnen zich woensdagmiddag 11 mei laten informeren over de invloed van de nieuwste technologie op de energietransitie. Dat kan tijdens de Algemene Ledenvergadering van deze bedrijvenvereniging, woensdagmiddag vanaf kwart over drie in het gebouw van Noorderpoort Automotive aan de Bornholmstraat 31 in Groningen.

Bijzonder aan deze middag is dat er dan een talkshow en panelgesprek zijn over het onderwerp 'De invloed van de nieuwe technologie op energietransitie'. Er zijn bijzondere sprekers, onder meer afkomstig van Tesla en Gasunie, die vertellen over wat volgens hen belangrijke ontwikkelingen zullen zijn de komende jaren.

De inloop is vanaf kwart over drie ’s middags. Om half vier begint de talkshow. De formele algemene ledenvergadering begint daarna om vijf uur ’s middag, waarna er omstreeks half zes een diner/buffet is.

Plaats van samenkomst is dus Noorderpoort Automotive, Bornholmstraat 31 te Groningen

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@bedrijvenvereniging-zo.nl

Zuidoost

Bedrijvenvereniging Zuidoost is een actief netwerk van circa 320 ondernemers en organisaties op bedrijventerrein Zuidoost in de stad Groningen. “Om succesvol te zijn als ondernemer, heb je niet alleen een goed idee en financiering nodig. Ook een goed netwerk, een geschikte bedrijfslocatie en actieve belangenbehartiging zijn onontbeerlijk om te kunnen bloeien in je vak en om je klanten optimaal van dienst te zijn. En voor dat laatste zorgen wij”, aldus de Bedrijvenvereniging over haar eigen missie.