Economie

Partnerbijdrage

Beste mobiele telefoons van 2022 om te gamen

Het kiezen van een mobiele telefoon is vandaag de dag een uitdaging, gezien het enorme aantal beschikbare keuzes. Welke de beste is, hangt bovendien af van waar je hem voor gaat gebruiken. Als je je telefoon wilt gebruiken om Call of Duty Mobile, Fortnite of PU:BG  te spelen, zorg er dan voor dat het model een scherm met hoge resolutie heeft. Dit zal je de beste ervaring geven.

De overgrote meerderheid van de telefoons kan natuurlijk worden gebruikt voor telefoongesprekken, sms-berichten en dergelijke. Als je echter een mobiele telefoon wilt die ook voor andere dingen werkt, is het belangrijk om daaraan te denken wanneer je je nieuw toestel kiest. Iemand die zware games wil spelen, heeft daarvoor een sterker toestel nodig dan iemand die alleen mobiel wil gokken in, pakweg een online casino.


Leestijd: 2 minuten

Beste mobiele telefoons van 2022 om te gamen
Beste mobiele telefoons van 2022 om te gamen

Als je op zoek bent naar een telefoon met echt goede luidsprekers die ook zeer geschikt is voor mobiel gamen, kijk dan eens naar de Black Shark 5 Pro van Xiaomi. Dit model heeft een groot en helder OLED-scherm, waardoor je als gebruiker gemakkelijk alle details van het mobiele spel kunt zien. Daarnaast beschikt de telefoon ook over snel opladen en goede cameraprestaties. Dit maakt het ook goed voor niet-gaming gebruik.

Voor een telefoon die net zo goed werkt voor dagelijks gebruik als een gaming telefoon, kijk dan eens naar de Asus ROG Phone 5S. Dit model heeft een hoog prestatieniveau, waardoor het gemakkelijk is om op te gamen. Bovendien is de telefoon uitgerust met een grote en snel oplaadbare batterij. Daarnaast heeft de telefoon ook een geweldig scherm en een heel goed geluid. Dit zorgt voor een geweldige spelervaring als je je favoriete FPS-game speelt.

De RedMagic 7 telefoon is voorzien van de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-chip met ingebouwde koeling. Dit betekent dat je als gebruiker extreem hoge gamingprestaties kunt verwachten. De RedMagic 7 heeft ook een van de beste software die vandaag op de markt verkrijgbaar is. Hij heeft ook een snelle verversingssnelheid van 165 Hz. Dat komt er alweer op neer dat hij geoptimaliseerd is voor mobiel gamen.

Wat de meeste indruk maakt op de Razer Phone 2, is het scherm van het model. Hij heeft namelijk een resolutie van 1440p en het scherm is maar liefst 5,72 inches groot om je de beste game-ervaring te geven. De telefoon is ook voorzien van koeling, die voorkomt dat hij te warm wordt wanneer hij wordt gebruikt om te gamen.

De Razer Phone 2 heeft ook een indrukwekkend geluidssysteem. Hij heeft HD-audio en  goed ingebouwde luidsprekers die naar voren gericht zijn. Er is ook een optie om Dolby Atmos op het model te activeren. Perfect dus voor het optimale geluid tijdens het gamen.

Met de Samsung Galaxy S21 Ultra kan je genieten van zowel een geweldige telefoon voor dagelijks gebruik als een geweldige telefoon voor mobiele gaming. Dit model is gemaakt met een groot scherm van maar liefst 6,8 inch. Dit is een groot voordeel als je graag spelletjes speelt op je telefoon. Bovendien heeft dit mobieltje de hoogste verwerkingskracht, waardoor het een uitstekende optie is als gaming smartphone. Dit model heeft tevens een fantastische camera, waardoor het een goede keuze is voor dagelijks gebruik.

Met een hoge resolutie scherm van 6,7 inch, de iPhone 13 Pro Max is ook een goede optie voor degenen die graag gamen op de telefoon. De telefoon heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor alle games snel en soepel aanvoelen. Bovendien heeft de telefoon een lange batterijduur, wat natuurlijk een groot voordeel is als je erop wilt kunnen gamen. Een ander voordeel van deze telefoon is het ruime aanbod aan games in de App Store.