Economie

Busreis langs waterstofprojecten in Groningen

De Groene Waterstof Booster houdt samen met de gemeente Groningen een busreis voor ondernemers om kennis te maken met de waterstofprojecten in het Noorden. Een buitenkans voor ondernemers die interesse hebben in waterstof.


Leestijd: 1 minuut

Busreis langs waterstofprojecten in Groningen
Busreis langs waterstofprojecten in Groningen

In vervolg op de succesvolle busreis naar de Hydrogen Technology Expo Europe organiseert Groene Waterstof Booster samen met de gemeente Groningen een reis door de Regio. De reis is specifiek bedoeld voor ondernemers in het mkb, zo meldt de Groninger Ondernemers Courant.

Vanuit EnTranCe reist de bus op donderdag 19 januari langs verschillende waterstofprojecten in Noord-Nederland. De reizigers doen daarbij zowel organisaties in Groningen, Friesland als Drenthe aan. 

Voorafgaand aan de busreis is er bij EnTranCe een lunch en rondleiding. Tijdens en na de busreis is er volop kans om te netwerken. Daarnaast zullen er ook enkele sprekers zijn die de passagiers vertellen over hun link met waterstof. Afsluitend is er een netwerkborrel in de buurt van de Grote Markt in Groningen. 

De reis wordt georganiseerd in het kader van Eurosonic Noorderslag, het muziekfestival in Groningen dat in het teken staat om de muziekindustrie op weg te helpen naar een duurzame toekomst. Tijdens Eurosonic worden traditiegetrouw toonaangevende onderwerpen en innovaties geagendeerd.

Aanmelden kan via de volgende link.