Economie

Commercieele Club Groningen (“eindelijk!”) weer bijeen op De Coendersborg

Leden van de Commercieele Club Groningen waren woensdagmiddag voor het eerst sinds lange, lange tijd weer bij elkaar op Landgoed De Coendersborg in Groningen. De Commercieele Club is de oudste netwerkvereniging van Groningen, niet alleen voor ondernemers, maar ook voor vertegenwoordigers uit het onderwijs en van de overheid. Enkele tientallen leden waren woensdagmiddag naar een lunch gekomen in De Coendersborg.


Leestijd: 1 minuut

Commercieele Club Groningen (“eindelijk!”) weer bijeen op De Coendersborg
Commercieele Club Groningen (“eindelijk!”) weer bijeen op De Coendersborg

Ze werden ontvangen door de Groningse oud-wethouder Joost van Keulen, voorzitter van deze club. “Langzaam maar zeker gaan we weer naar normale tijden. Fantastisch dat dit gelukkig al weer kan”, aldus Van Keulen, die vrij snel daarna vertrok, omdat hij zijn vaccin-prik kon ophalen.

Doel van de Commercieele Club Groningen is om mensen met elkaar in contact te brengen. Hopelijk kan dat dan leiden tot nieuwe contacten, en dat kan dan weer in het belang zijn van het bedrijf of de organisatie waar die leden voor werken. En dat is dan uiteindelijk goed voor de economie van Groningen. De vereniging bestaat dit jaar overigens 75 jaar.

Voor meer informatie, of voor wie meer wil weten over het lidmaatschap van deze vereniging voor mensen werkzaam bij overheid, onderwijs of als ondernemer verwijzen we naar de website.

Overigens was ook restaurant De Coendersborg blij met de komst van de club. Deze locatie is al sinds jaar en dag de thuisbasis van de Commercieele Club. Maar men kan in De Coendersborg ook terecht trouwfeesten, jubilea of andere activiteiten.