Economie

Partnerbijdrage

De allerbeste tips om pasjans te winnen

Een spelletje pasjans win je niet zomaar. Daarom dat we je een aantal tips zullen gegeven waarmee het winnen en pasjans spelen een stuk gemakkelijker wordt, maar we vergroten toch wel de kans om pasjans te winnen. Lees daarom snel verder om de beste pasjans tips door te lezen


Leestijd: 2 minuten

De allerbeste tips om pasjans te winnen
De allerbeste tips om pasjans te winnen

Helemaal op rechts vind je de langste rij. Deze kolom heeft gelijk de meeste opengedraaide kaarten en dat geeft je meer mogelijkheden en kansen dan kortere rijen.. Mocht het nu niet lukken op met de meest rechter kolom te beginnen, schuif dan één voor één naar links. Zo ben je altijd op zoek naar de langste rij en houd je zoveel mogelijk opties open. Door altijd met de langste rij aan de slag te gaan zul je het spel sneller kunnen uitspelen

De twee belangrijkste kaarten bij pasjans zijn eigenlijk de aas en de twee. Zonder aas kun je namelijk geen andere kaarten wegleggen. De twee is haast net zo belangrijk. Dat is dan ook de reden dat een veelvoorkomende term in pasjans Deuce Protection is, oftewel het te allen tijde beschermen van je twee. Dit houdt in dat je geen drie wegspeelt als je nog geen contrasterende twee hebt weggespeeld.Zo voorkom je blokkades op een later moment.

Wist je dat patience hetzelfde is als pasjans? Tenminste hier wordt beide het populaire kaartspel bedoeld wat je online kunt spelen.

Je wilt zoveel mogelijk informatie hebben voor je een spel begint en daarom is het belangrijk om direct de bovenste kaart van de trekstapel om te draaien. Zo heb je direct een volledig beeld van alle beschikbare kaarten en kun je beginnen met het plannen van je strategie. Het heeft geen enkel nut om de eerste kaart gesloten te laten liggen, draai deze dus direct om.

Je weet nu al dat informatie enorm belangrijk is. Draai daarom zoveel mogelijk kaarten om zodat je met zoveel mogelijk informatie kunt spelen. Dit helpt je dan weer om de juiste beslissing te maken en niet per ongeluk kaarten over te slaan en later tegen een blokkade op te lopen. Door de kaarten direct om te draaien voorkom je misstappen en kun je langer doorspelen.