Economie

Partnerbijdrage

De mooiste babykleding shop je online bij Frogs and Dogs

Je kunt je geluk niet op als je onlangs de trotse mama of papa bent geworden van een zoon of een dochter. Natuurlijk is er niets zo bijzonder en fijn als de eerste periode als kersverse ouder. Er ontstaat dan een onvoorwaardelijke liefdesband met je kindje die met geen pen te beschrijven is. Stiekem is een pasgeboren baby natuurlijk ook heel leuk omdat je je kindje kunt kleden met newborn kleding zoals boxpakjes, rompertjes, broekjes, shirtjes, vestjes en jasjes. Ben jij ook op zoek naar leuke baby jongenskleding of schattige baby meisjeskleding? Je vindt alle kleertjes die je nodig hebt – inclusief bijpassende accessoires zoals hoofdbandjes, sokjes en mutsjes – in de mooie webshop van Frogs and Dogs. Alle babykleding wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en is voordelig geprijsd.


Leestijd: 1 minuut

De mooiste babykleding shop je online bij Frogs and Dogs
De mooiste babykleding shop je online bij Frogs and Dogs

In de eigentijdse webwinkel van Frogs and Dogs vind je altijd jongens- en meisjeskleertjes die goed passen bij je persoonlijke stijl en die van jouw oogappeltje. Je vindt onder de newborn kleding zowel kleertjes in effen kleuren, items met leuke teksten, als babykleertjes met grappige dierenprints en klassieke streepjespatronen. Vanzelfsprekend biedt Frogs and Dogs je ook volop keuze uit rompertjes. Het is aan te raden om daarvan een flinke serie te kopen, want bij pasgeboren baby’tjes verschoon je die meerdere keren per dag. Daarnaast doe je er goed aan rekening te houden met de tijd van het jaar, wanneer je kleertjes koopt voor je zoon of dochter. Zo heeft hij of zij het in de winter nooit te koud of te warm in de zomer. 

Zoals je van Frogs and Dogs mag verwachten, blijven de kwaliteit, kleuren en goede pasvorm van de newborn-kleding zelfs na vele wasbeurten mooi. Dat is te danken aan de hoogwaardige stoffen van elastische katoen die op een teer babyhuidje bovendien heerlijk zacht aanvoelt.

Shoppen bij Frogs and Dogs is ook prettig vanwege de goede service. Plaats je jouw order vóór 16.00 uur, dan kun je die de volgende werkdag al thuis verwachten. Bestel je fonkelnieuwe meisjeskleertjes of jongens babykleding met een waarde van €20,00 of meer? Dan wordt de order gratis aan je verzonden. Wat de babykleding-collectie van het vrolijke kinderkledingmerk extra bijzonder maakt, is de aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt bijvoorbeeld enkel met verantwoord geproduceerde katoen gewerkt. Daarnaast worden alle kleertjes verzonden in duurzame verpakkingsmaterialen. Dat is onder andere terug te zien aan het biologisch afbreekbare plastic waarmee de kleertjes worden verpakt. Deze verantwoorde en vooruitstrevende werkwijze is uniek binnen de branche van de kinderkleding en draagt bij aan een betere wereld waarin jouw mini-me zal opgroeien.