Economie

Partnerbijdrage

De parkeermogelijkheden bij Groningen Airport Eelde

Het is zomer! Dat betekent dat velen van ons een vakantie gepland hebben staan. Ga jij ook? Of misschien later in het jaar? Als je vertrekt vanaf Eelde Airport is het goed om op hoogte te zijn van de parkeermogelijkheden. Want tijdens uw afwezigheid wil je je geen zorgen hoeven maken om de veiligheid van jouw auto. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijke parkeeropties bij het vliegveld van Eelde.


Leestijd: 1 minuut

De parkeermogelijkheden bij Groningen Airport Eelde
De parkeermogelijkheden bij Groningen Airport Eelde

P1 is de parkeerplaats die zich het meest dichtbij de vertrek- en aankomsthal bevindt. Sterker nog, P1 bevindt zich direct voor de terminal. Het is een overzichtelijk parkeerterrein met cameratoezicht. Het parkeerterrein is voorzien van parkeerplaatsen voor mindervaliden. Het voordeel van P1 is de korte afstand tot de terminal.

P2 is net iets verder van de vertrek- en aankomsthal, dan P1. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer één minuut loopafstand. Ook dit terrein is voorzien van cameratoezicht. Het merendeel van de mensen stelt dat P2 de beste keuze is! P2 is namelijk goedkoop én dichtbij de terminal.

P3 ligt ook weer net iets verder dan P1 & P2. Deze parkeerplaats bevindt zich op ongeveer vijf minuten loopafstand van de aankomst- en vertrekhal. Net als P1 en P2 is dit terrein voorzien van cameratoezicht. Tijdens de sluiting van de luchthaven wordt.

Wat je ook kiest, alle drie de parkeerterrein zijn dicht bij de terminal. De terreinen zijn op loopafstand en makkelijk te bereiken. Daarnaast is parkeren bij Groningen Airport Eelde zowel voordelig als vertrouwd. Om gebruik te maken van deze voordelige tarieven dien je je reservering online te maken.