Economie

Familie Hooghoudt tovert oude stadsvilla om tot Hooghouse

Een stadsvilla aan de Spilsluizen, die vroeger bewoond werd door de tweede generatie Hooghoudt, is op initiatief van de familie Hooghoudt omgetoverd tot Hooghouse. Het is nu een plek voor gesprekken, ideeën, verhalen, inspiratie, ontmoeting en verbinding.


Leestijd: 1 minuut

Familie Hooghoudt tovert oude stadsvilla om tot Hooghouse
Familie Hooghoudt tovert oude stadsvilla om tot Hooghouse

Joniek Hooghoudt, de vijfde generatie Hooghoudt, heeft afgelopen jaar met creatief ondernemer Gisele Azad samengewerkt om uiteenlopende concepten een plek te geven in Hooghouse. Van exposities, artist in residence maar ook vergaderingen. Alles kan bij Hooghouse, maar dan net anders, aldus Joniek. “Met alles wat we doen, willen we verbinding tot stand brengen”. Het doel is dan ook om verbindingen en contacten tot stand te brengen, die anders misschien niet hadden plaatsgevonden. Gisele Azad: “We hopen dat onze werkwijze mensen inspireert en de ruimte geeft om met nieuwe of bestaande ideeën aan de slag te gaan.”  

De stadsvilla is elke dag van de week open op afspraak. Het pand is te herkennen vanaf de Ossenmarkt door de grote Hh stickers op het raam.

Heb je een idee of concept? Dien het in op de website van Hooghouse. Joniek en Gisele staan open voor de meest uiteenlopende ideeën. In 2023 zal Hooghouse ook eigen concepten en evenementen introduceren.