Economie

Gratis Groninger Ondernemers Courant op de mat?

Wil je voortaan ook de Groninger Ondernemers Courant gratis thuis of op kantoor ontvangen? Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is je adres achter te laten op www.groc.nl. Dan lees je in de komende editie onder andere een interview met chef-kok Dennis Nolle van Dennis Cooking Place, die onlangs het label Groen Genieten in de wacht sleepte.


Leestijd: 1 minuut

De Groninger Ondernemers Courant verschijnt vier keer per jaar en wordt gratis verspreid. In de komende editie niet alleen een interview met Dennis Nolle, maar ook aandacht voor de Scandinavië havens, ondernemen met impact en start-ups. En welke consequenties heeft de vijf maandenlange verkeershinder voor een organisatie als Certe? Wat kun je als ondernemer met AI? En ook bracht de redactie een bezoekje aan Terts en Toets, een van de laatste traditionele muziekboekenwinkels van het land. Wist je dat als je al hun muziekboeken op elkaar zou leggen, je een stapel zou krijgen ter hoogte van 2,5 keer de Martinitoren?

De bekende roze krant is een uitgave van het Ondernemersfonds Groningen, in samenwerking met bedrijvenverenigingen WEST, Zuidoost, VBNO, GCC, Haren en Ten Boer en Groningen Bereikbaar, Groningen Werkt Slim en de gemeente Groningen.

Foto: Jan Buwalda