Economie

Groningen Digital Business Centre (GDBC): Conferentie over ‘Artificial Intelligence en marketing’

Het Groningen Digital Business Centre (GDBC) is dinsdag 26 februari mede-organisator van een congres in Groningen over ‘Artificial Intelligence en marketing.’ Groningse ondernemers kunnen het congres tegen gereduceerd tarief bijwonen, maar dan dienen ze zich wel tijdig in te schrijven.


Leestijd: 1 minuut

Groningen Digital Business Centre (GDBC): Conferentie over ‘Artificial Intelligence en marketing’
Groningen Digital Business Centre (GDBC): Conferentie over ‘Artificial Intelligence en marketing’

Wat zal ‘artificial intelligence’ gaan betekenen voor de marketing? Dat is het onderwerp van deze conferentie op 26 februari, dat het Groningen Digital Business Centre (GDBC) organiseert samen met de marketing-studievereniging MARUG.

Artificial Intelligence (AI) heeft invloed op elk aspect van ons leven, maar zal de grootste impact hebben in de marketingwereld. Bent u benieuwd hoe AI wordt ingezet om te anticiperen op de volgende zet van een klant en om de klantreis te verbeteren?  Tijdens de 30eeditie van de MARUG Marketing Conference komt u alles hierover te weten.

Inspirerende sprekers zijn onder andere dr. Jenny van Doorn (Rijksuniversiteit Groningen), Kevin Capota(CMOL’Oréal), Marc van Eijs (director Information Management Customer Marketing van KLM) en Bart Voorn (Director HR Analytics Ahold Delhaize). Naast deze lezingen zullen er verschillende interessante TED-talks zijn die een heel ander perspectief van dit thema gaan belichten.

Deze dag biedt daarnaast ook mogelijkheden om uw sociale en professionele netwerk uit te breiden door middel van workshops, masterclasses en een aansluitende netwerkborrel. De dag zal worden geleid door Rik van de Westelaken (bekend van NOS Journaal en presentatorWie Is De Mol?).

In het kader van de samenwerking tussen MARUG en het Groningen Digital Business Centre (GDBC) kunt u als ondernemer nu voor slechts € 99,-excl. BTW (in plaats van €199,- excl. BTW) deelnemen aan de MARUG Marketing Conference.

Schrijf u in via deze link https://registraid.com/marug-conference-2019/professionals  en vul de code ‘GDBC’ in op het inschrijfformulier om van de korting te profiteren.