Economie

Groningen heeft energie- professionals al veel te bieden

Groningen heeft al een grote innovatieve bedrijvigheid op het gebied van de energietransitie. Deze bedrijven houden zich bezig met tal van technologische ontwikkelingen: van zonnecollectoren tot zonne-auto’s. En daardoor ontwikkelt Groningen zich ook steeds meer tot een techniek-stad. Veel van de zaken waar Groningen mee bezig is werden gisteren, donderdag 22 juni, getoond tijdens een bijeenkomst op het Zernike Park, georganiseerd door het New Energy Forum.


Leestijd: < 1 minuut

Belangstellenden konden er niet alleen kennis maken met innovatieve bedrijven, maar konden zich ook verdiepen in loopbaan-mogelijkheden voor de  (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessional. Ook konden ze er kennis maken met organisaties op het gebied van de energietransitie. 

De Groningse bedrijvenvereniging WEST had de gelegenheid aangegrepen om tijdens het evenement haar zomerborrel te organiseren, waardoor er voor haar leden een mogelijkheid bestond tot netwerken en om contacten te leggen met bedrijven actief op het gebied van de energietransitie.