Economie

Groninger Ondernemers Academy: nieuwe bijeenkomsten in maart en april

De Groninger Ondernemers Academy organiseert ook dit jaar, 2020, weer uiteenlopende workshops. De Academy – een initiatief gesteund door de Groningen City Club – is opgericht om ondernemers in Groningen in staat te stellen zich in korte tijd te verdiepen in actuele onderwerpen, vaak op het gebied van sociale media, online-marketing of andere digitale ontwikkelingen.


Leestijd: 1 minuut

Groninger Ondernemers Academy: nieuwe bijeenkomsten in maart en april
Groninger Ondernemers Academy: nieuwe bijeenkomsten in maart en april

Er worden gedurende het jaar verschillende bijeenkomsten aangeboden vanuit de Groninger Ondernemers Academy. Alle bijeenkomsten zijn volledig kosteloos bij te wonen door ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers. De opzet van elk van de bijeenkomsten kan verschillen en is sterk afhankelijk van het onderwerp en de sprekers die onderdeel uitmaken van het programma.

Ook in 2020 staan weer allerlei thema's op de planning. Voor alle bijeenkomsten geldt vol=vol. Voor meer informatie over de bijeenkomsten klik je op een van de betreffende links hieronder, deze zal je naar de juiste pagina doorverwijzen. Het kan voorkomen dat nog niet alle details van een bijeenkomst bekend zijn, in dat geval is geprobeerd zoveel mogelijk informatie weer te geven over de onderwerpen die aan bod zullen komen.

maart

17 maart 2020 | MKB Ondernemersavond – Noorden digitaal aan de TOP / Digital Bites

31 maart 2020 | Online Marketing: Training Facebook Advertising

april

15 april 2020 | Online Marketing: Training Email Marketing

Meer informatie: klik hier