Economie

Partnerbijdrage

Het seizoen van F.C. Groningen

Tot nog toe gaat het verrassend goed bij F.C Groningen. De fans hadden voor aanvang van dit seizoen relatief hoge verwachtingen van de trots van het Noorden. De vraag was wel of deze reëel waren en of de spelers in staat zouden zijn deze in te lossen. De ploeg doet echter prima mee en is in de race voor een plek om Europees voetbal. Dat had zeker niet iedereen verwacht voordat het seizoen van start ging. Toch blijkt trainer Danny Buijs de zaken prima op orde te hebben. Nu is het de vraag of de selectie in het laatste gedeelte van het seizoen een goede eindklassering over de streep kan trekken.


Leestijd: 1 minuut

Het seizoen van F.C. Groningen
Het seizoen van F.C. Groningen

Wanneer je de club F.C. Groningen op de voet volgt is het ook wel eens leuk om op een wedstrijd in te zetten. Dit kan op allerlei manieren. Er zijn online veel bookmakers en goksites waar je makkelijk geld kunt storten naar een account. In een Trustly Casino kun je dit zelf rechtstreeks vanaf je bankrekening doen. De meeste Nederlandse spelers die inzetten op wedstrijden van F.C. Groningen geven de voorkeur aan deze betaaloptie. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden om eens te proberen een wedstrijd goed te voorspellen. Als dit lukt kunnen er vaak nog mooie bedragen gewonnen worden.

Door de goede resultaten in de eerste helft van het seizoen lonkt Europees voetbal voor FC Groningen. Of in ieder geval deelname aan de play offs waarin worden gestreden hierom. Voorlopig staat de club er prima bij met een stevige zesde plaats. Een garantie voor Europees voetbal is dit echter niet met het huidige systeem. Daarom is het te hopen dat FC Groningen nog een beetje kracht voor het laatst kan bewaren om het mooie seizoen op die manier passend te kunnen bekronen.

In het begin van het seizoen was iedereen erg hoopvol met de terugkeer van plaatselijke wereldster Arjen Robben. Mede door zijn vele blessures is de rentree van de voormalige Champions League winnaar echter lang niet geworden wat beide partijen ervan hadden gehoopt. Het is daarom nog afwachten of Robben daadwerkelijk nog in actie gaat komen en volgend jaar nog een seizoen doorgaat. Daarom heeft de club hier alvast op voorgesorteerd en in de afgelopen transferwindow Paulos Abraham gehaald. Deze Scandinavische versterking moet meer opties bieden in de aanval.