Economie

Partnerbijdrage

In Groningen je bedrijf promoten

Als je je bedrijf wilt promoten zijn de opties eindeloos. Veel bedrijven kiezen ervoor om alle promotie via online kanalen te laten verlopen. Het is natuurlijk slim om met de tijd mee te gaan en online zichtbaar te zijn. Toch werkt het offline promoten van je bedrijf ook nog steeds erg goed. Dit kun je bijvoorbeeld doen door drukwerk te laten maken. Door bijvoorbeeld posters of flyers in te zetten kun je de aandacht trekken van je doelgroep en een boodschap of actie duidelijk maken. Het is ook slim om offline kanalen zoals drukwerk te combineren met social media. We geven je een aantal tips zodat je precies weet hoe je je bedrijf in Groningen kunt promoten.


Leestijd: 1 minuut

In Groningen je bedrijf promoten
In Groningen je bedrijf promoten

Een poster is de perfecte manier om de aandacht te trekken van je klanten. Je kunt ze op verschillende plekken hangen. Hierbij is het belangrijk om er goed over na te denken waar je doelgroep zich bevindt. Als je je richt op jongeren zal een poster bij het bejaardentehuis natuurlijk niks opleveren. Ook is het tegenwoordig belangrijk dat je klanten regelmatig met je bedrijf in aanraking komen, het is daarom slim om meerdere soorten drukwerk in te zetten. Naast het ophangen van posters is ook flyers uitprinten een goede optie. Deze kun je net als je posters op verschillende plekken neerleggen. Als je er iets meer moeite in wilt steken kun je zelfs ergens gaan staan om de flyers uit te delen.

Om indruk te maken en op te vallen zul je een goed ontwerp moeten hebben voor je posters en flyers. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Als je het ontwerp door een professioneel bureau laat doen kan je verwachten dat dit goed gebeurd maar als je het zelf doet kan het nog wel eens lastig zijn. Let daarom goed op het gebruik van kleur, afbeeldingen en tekst. Wanneer je deze drie dingen op de juiste manier combineert zul je een aantrekkelijke, mooie en opvallende poster of flyer hebben.

Het combineren van posters of flyers met drukwerk is erg slim. Je kunt op je drukwerk bijvoorbeeld een actie zetten die mensen doorverwijzen naar je social media of andersom. Drukwerk kan een flinke boost geven aan je online volgers. Denk dus goed na over een leuke actie waarbij je drukwerk combineert met social media om het maximale resultaat te behalen.