Economie

Partnerbijdrage

Industrieel interieur? Kies dan voor aluminium jaloezieën

Jaloezieën zijn te krijgen in een verscheidenheid aan uitvoeringen. Daardoor is er een optie die past bij elk interieur. In landelijke en klassieke woningen zijn houten of bamboe jaloezieën een schitterende toevoeging. Dat materiaal is warm, sfeervol en ook in dikkere latten te krijgen. Kunststof is een goedkoper materiaal dat andere materialen kan nabootsen. Kies voor een mooie pvc jaloezie met een hout-look of een metaal-look. Een laatste optie die je hebt is aluminium, en dat is een uitstekende keuze voor industriële interieurs.


Leestijd: 1 minuut

Industrieel interieur? Kies dan voor aluminium jaloezieën
Industrieel interieur? Kies dan voor aluminium jaloezieën

Kies je voor aluminium jaloezieën dan kies je voor een vorm van zonwering die modern en veelzijdig is. Aluminium is uiteraard een metaal en dat betekent dat het niet zo warm en sfeervol is als hout of bamboe. Deze jaloezieën zijn juist strak, glanzend en modern en een uitstekende keuze voor industriële interieurs. Je kunt ze krijgen in een verscheidenheid aan kleuren en in allerlei uitvoeringen. Voor moderne kamers is een smalle lat schitterend en daarvoor is aluminium ideaal omdat het zo lichtgewicht is. Met aluminium jaloezieën maak je je interieur nog specialer, vooral als je kiest voor een interessante kleur.

Een andere manier waarop deze jaloezieën perfect aansluiten bij industriële en moderne interieurs, is als je ze in je kozijn hangt, in plaats van ervoor. Dit is niet alleen belangrijk bij het bepalen van de afmetingen, maar ook voor het uiteindelijke uiterlijk. Hang ze in je kozijn en zorg dat ze perfect aansluiten. Je zonwering en kozijnen vormen dan één strak geheel en dat komt de moderne uitstraling alleen maar ten goede. Bij twijfel vraag je je specialist om hulp, want die weet exact hoe de manier waarop je je jaloezieën ophangt invloed heeft op het uiterlijk. Samen vinden jullie dan vast de perfecte zonwering voor jouw woning.