Economie

Partnerbijdrage

Kies een veilige tas: weerbestendig en diefstal bestendig

Het Hollandse weer laat nogal eens wat te wensen over. Ga goed uitgerust op pad als jij je laptop en andere spullen wilt beschermen tegen fikse buien. En wat te denken van diefstal uit rugtassen?


Leestijd: 2 minuten

Kies een veilige tas: weerbestendig en diefstal bestendig
Kies een veilige tas: weerbestendig en diefstal bestendig

Kies in eerste instantie voor een uitrusting die verder gaat dan slechts een paar regenlaarzen (die overigens tegenwoordig tot mode zijn gebombardeerd). Kies een fashionable regenjack in een sterke kleur en zorg er in ieder geval voor dat je een waterdichte rugzak draagt. Je moet er namelijk niet aan denken dat jouw laptop en andere spullen nat worden.

Dat hoeft ook niet als je kiest voor een rugtas die gegarandeerd waterdicht is. Zo’n rugtas is er in te gekke kleuren waardoor je deze goed kunt laten matchen met je regenjas én die laarzen. Je zou willen dat het regenen gaat!

Volgens Weeronline valt er in Nederland gemiddeld 847 millimeter regen. Gemiddeld 2 millimeter per dag. Nu regent het gelukkig niet dagelijks, maar in de herfst moeten we er toch aan geloven, gevolgd door… nee, niet de winter maar de zomer!

Geen overbodige luxe dus om in deze tijd van het jaar te kiezen voor een tas die een stootje kan hebben en vooral waterdicht is. Als je dan toch op zoek bent naar een goede tas, kijk dan ook eens naar de eigenschappen ervan als het om diefstal gaat. Het gebeurt steeds vaker dat rugzakken bijvoorbeeld worden opengehaald, vooral op drukke pleinen, stranden en boulevards in de zomer.

Kies je een anti diefstal rugzak van een hoge kwaliteit dan is deze gemaakt van snijvast materiaal, en heeft het verborgen ritsen. Daar kan geen zakkenroller iets mee bereiken en jij bent ervan verzekerd dat je laptop en andere waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen.

Een waarschuwing op terrassen is ook op z’n plaats. Ook al zitten we anderhalve meter uit elkaar, zakkenrollers en dieven weten exact hoe ze bij die tassen moeten komen. Kies daarom niet alleen voor weerbestendig, maar ook diefstal bestendig. Dan sla je twee vliegen in één klap en dat voelt wel zo comfortabel.