Economie

Partnerbijdrage

Maak van je trap een eyecatcher

In de afgelopen maanden sloeg Nederland massaal aan het klussen. Dikke kans dat ook jouw woning sinds het begin van de coronacrisis in betere staat is dan ooit tevoren. Toch blijven er projecten die je beter door de expert kunt laten uitvoeren. Dan krijg je immers gewoon het beste resultaat. Niet alleen esthetisch, maar ook op het gebied van veiligheid. Een goed voorbeeld daarvan is het renoveren van je trap.


Leestijd: 2 minuten

Maak van je trap een eyecatcher
Maak van je trap een eyecatcher

Is jouw trap je al tijdenlang een doorn in het oog? Valt dat meer dan ooit op, nu al het andere in je huis er spik en span uitziet? In dit artikel maak je kennis met de mogelijkheden voor traprenovatie in Groningen.

Trappen zijn allang niet meer de puur functionele verbinders van verdiepingen die ze ooit waren. Tegenwoordig is het heel goed mogelijk er een echte eyecatcher van te maken. Of je nu gaat voor een strak en sober design, of juist wat meer wilt opvallen met verlichting in de traptreden.

Wat jouw woonstijl ook is: de trap wordt vaak over het hoofd gezien bij een make-over van de woning. Zonde, want het is een groot en opvallend onderdeel van het interieur. Bovendien is het met de service van een bedrijf als Stairz Traprenovatie binnen één dag geregeld, zodat je nog dezelfde dag via je prachtig gerenoveerde trap naar boven kunt.

Op het gebied van traprenovatie zijn verschillende specialistische oplossingen beschikbaar. Zo is er verschil tussen volledig of enkelzijdige renovatie. Uiteraard verschilt het ook of het een open trap betreft of een die is omgeven door muren. Dit zijn stuk voor stuk factoren die invloed hebben op de traprenovatie prijs. Het is daarom aan te raden om advies in te winnen bij een traprenovatie-expert om jouw specifieke situatie en wensen te bespreken.

Bij Stairz traprenovatie is het bijvoorbeeld mogelijk om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis in te plannen. Daar worden de verschillende mogelijkheden besproken en wat er moet gebeuren. Moet er oude vloerbedekking worden verwijderd? Moeten de zijkanten van de trap worden bekleed? Ook het dichtmaken van een open trap of het schilderen van een trapgat behoren tot de mogelijkheden. 

Stairz werkt met vaste stappenplannen voor verschillende traprenovaties, waardoor het al snel mogelijk is om de renovatiekosten in beeld te brengen.

Ben je eenmaal tevreden met het voorgelegde plan voor de traprenovatie, dan volgt de officiële opdrachtverstrekking. Er wordt een datum gepland waarop de vakmensen aan de slag gaan. Zoals gezegd kun je dan aan het einde van diezelfde dag al gebruik maken van je prachtig gerenoveerde trap. En omdat je dat nog vele jaren wilt blijven doen, krijg je bij een traprenovatie expert als Stairz maar liefst twintig jaar garantie. Uiteraard zorgen zij voor het opruimen van de ontstane rommel en krijg je nog de nodige tips om je trap in topconditie te houden en er nog jarenlang met veel plezier overheen te lopen.