Economie

Partnerbijdrage

Met deze gratis wedtips heb jij straks al je weddenschappen goed

Wedden op voetbal is leuk, maar verliezen doe je liever niet. Hoeveel of hoe weinig je ook inzet, verliezen doet gewoon altijd pijn. Er zijn een aantal wedtips die voor betere resultaten zorgen. Sterker nog, sommige wedtips zijn zo waardevol dat jij ineens al je weddenschappen goed hebt. Het beste nieuws is nog dat deze wedtips gratis zijn. We houden je niet langer in spanning. Met deze gratis wedtips voor voetbalwedstrijden ben jij straks de koning van de weddenschappen.


Leestijd: 2 minuten

Met deze gratis wedtips heb jij straks al je weddenschappen goed
Met deze gratis wedtips heb jij straks al je weddenschappen goed

Een veelgemaakte fout bij voetbalweddenschappen is om je te laten leiden door emoties. Zo wint het Ajax echt niet elke wedstrijd in de Eredivisie en de Champions League. Bookmakers lopen binnen op voetbal weddenschappen die worden geplaatst zonder kennis. Dit soort emotie weddenschappen zijn dodelijk voor de juiste wedstrategie. Je doet er dan ook goed aan om je te verrijken met nuttige informatie en de laatste statistieken.

Bij de wed experts staat Voetbal Vandaag bekend is het walhalla van de voetbalstatistieken. De meest recente uitslagen, statistieken en zelfs live tussenstanden bij de grootste competities ter wereld zijn hier gratis beschikbaar. Van de stand in de Keuken Kampioen Divisie tot de historische uitslagen in de Premier League, je vindt het er allemaal. Lees je eerst eens goed in en verzamel alle statistieken voor je uiteindelijk je (digitale) wedbriefje inlevert.

Odds vergelijken is belangrijk, maar minstens net zo essentieel is het vinden van de waarde in de odds. Dat klinkt misschien wat abstract, maar het kan je een hoop opleveren. Waarde vinden in odds bij voetbalwedden betekent niets meer dan inzetten op odds die hoger liggen dan ze qua winkans zouden moeten zijn.

Het komt nogal eens voor dat een bookmaker zich misrekent of een quotering niet op tijd aanpast. Dan geeft de bookmaker “te hoge” odds die niet overeenkomen met de winkansen. Hier kun je van profiteren. Hoewel het opzoeken van deze odds even wat tijd in beslag neemt, loont het zeker.

Bovendien passen bookmakers odds aan als er meer mensen op een bepaalde uitkomst wedden. Hoe meer mensen denken dat Engeland wereldkampioen wordt, hoe lager de odds zullen worden. Als je er dus vroeg bij bent kun je vaak profiteren van hogere odds.

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan en van elk team op zoek gaan naar blessures, H2H resultaten en het tegendoelpunten per wedstrijd. Er zijn echter ook sites die algoritmes gebruiken.

Bookmakers doen dit ook om de odds te berekenen. Wat veel mensen niet weten, is dat dit soort algoritmes gratis beschikbaar zijn. Door zulke algoritmes te gebruiken hoef je zelf niet eens meer na te denken over hoe je moet inzetten. De voetbal voorspellingen van zo’n algoritme zijn gebaseerd op duizenden statistieken die de laatste jaren verzameld zijn. Het is simpelweg onmogelijk om al deze informatie op te zoeken, laat staan onthouden. Met zo’n algoritme voorspel je wedstrijden met het grootste gemak en zijn al je weddenschappen gebaseerd op betrouwbare data.

Succesvol wedden op voetbal was nog nooit zo gemakkelijk. Zeker niet als je een algoritme gebruikt zoals dat van Voetbal Vandaag dat ruim 85% van de wedstrijden correct voorspelt.