Economie

NCG start onderzoek naar tevredenheid over versterking

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) start in september een onderzoek naar de tevredenheid van eigenaren van gebouwen over de versterking. Met het onderzoek wil NCG achterhalen wat verbeterpunten zijn in hun dienstverlening. 


Leestijd: 1 minuut

“Met dit onderzoek ontdekken we wat er goed gaat en wat we moeten verbeteren. Hoe meer mensen meedoen, hoe duidelijker voor ons is wat een grote groep mensen belangrijk vindt”, aldus algemeen directeur Regina Bouius. 

Onderzoeksbureau Desan voert het onderzoek in opdracht van NCG uit. In het onderzoek komen verschillende onderwerpen aan bod. Bijvoorbeeld hoe eigenaren van gebouwen de communicatie met NCG ervaren en wat ze vinden van de begeleiding tijdens de versterking. 

Eigenaren van gebouwen die in het versterkingsprogramma zitten ontvangen tussen 5 en 8 september een uitnodigingsbrief om deel te nemen aan het onderzoek. Zij krijgen een brief met een link naar de online vragenlijst. Eigenaren die de vragenlijst niet online kunnen invullen, kunnen telefonisch meedoen. In sommige gevallen neemt onderzoeksbureau Desan contact op met eigenaren voor een telefonisch interview. 

Het onderzoek loopt tot 8 oktober. Meedoen is niet verplicht.