Economie

Online meeting over toekomst Groningse winkelgebieden

Op dinsdag 29 juni staat er online meeting over de toekomst van de winkelgebieden in Groningen op de agenda. Aanleiding is de conceptvisie ‘Ruimte voor Retail’ die het college van B en W op donderdag 1 juli vrijgeeft. Bij de online meeting schuiven vier deelnemers uit de wereld van Retail aan.


Leestijd: 1 minuut

Online meeting over toekomst Groningse winkelgebieden
Online meeting over toekomst Groningse winkelgebieden

Hoe zorgen we ervoor dat de stad ook in de toekomst aantrekkelijk blijft voor bewoners, bezoekers en toeristen als winkelbestemming? Hoe stimuleren we nieuw ondernemerschap en hoe anticiperen we op bijdragen van nieuwe formules aan de leefbaarheid van de binnenstad? Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor vastgoed partijen? Hoe anticiperen we op de toenemende behoefte van de online economie en de vele vervoersbewegingen die daarmee gepaard gaan?

Onder leiding van Rob Weiss (eigenaar van de organisatie Ik Onderneem!) zal er een informeel tafelgesprek plaatsvinden. Aanwezige gasten gaan daarbij samen over bovenstaande en andere onderwerpen in gesprek. Uiteraard kun je als (online) toehoorder via de chat functie meediscussiëren en jouw vragen of opmerking inbrengen.

Andere sprekers zijn Annemarie Raeke van Maripaan Groep, Allard Steenbergen van Boekhandel Godert Walter en Lieve ten Duis van Mary Jane Schoenenboektiek.

Deze online meeting vindt plaats op dinsdagavond 29 juni 2021 van 19.30 uur tot 21.00 uur. De bijeenkomst is kosteloos bij te wonen.

Voor meer informatie en om je direct aan te melden, klik hier. Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email