Economie

Partnerbijdrage

Snelle en veilige ICT-oplossingen om overal efficiënt te werken

De tweede coronagolf is een feit. Dat betekent dat de maatregelen omtrent COVID-19 op velerlei gebied extra worden aangescherpt. Ook thuiswerken is voor de medewerkers van veel bedrijven weer de norm. Automatiseringsoplossingen die de bedrijfsvoering op afstand flexibeler, efficiënter en eenvoudiger maken, zijn daarom belangrijker dan ooit. Omdat er veel gevoelige (persoons)gegevens worden uitgewisseld, is ook veiligheid cruciaal. U bent verzekerd van oplossingen op maat, wanneer u de bedrijfsautomatisering van uw organisatie laat inrichten door een specialist. JDS bedrijfsautomatisering richt de ICT-omgeving van MKB-bedrijven in met onder andere Cloud-oplossingen en hosted VoIP. Daarnaast focust JDS zich op het ontwikkelen van eigen softwareoplossingen, waaronder Plan-IT software.


Leestijd: 1 minuut

Snelle en veilige ICT-oplossingen om overal efficiënt te werken
Snelle en veilige ICT-oplossingen om overal efficiënt te werken

JDS heeft tal van ICT oplossingen voor MKB-bedrijven in huis die het mogelijk maken om efficiënt vanuit huis te kunnen werken. Werken in de Cloud is hiervan een goed voorbeeld. Dankzij de snelle toegang en de interne communicatie, leiden Cloud-oplossingen tot een hogere productiviteit én een betere samenwerking, onmisbaar in perioden waarin uw medewerkers vanaf verschillende locaties aan dezelfde documenten moeten werken. Daarnaast bedient JDS organisaties met VoIP, ofwel: een telefooncentrale in de Cloud. VoIP staat voor voice over IP en maakt het mogelijk om te bellen via internet. Deze oplossing maakt het voor werknemers mogelijk om het telefoontoestel van hun kantoor-werkplek mee naar huis te nemen. Zij zijn hiermee te bereiken alsof ze gewoon op uw bedrijfslocatie aan het werk zijn.

Omdat de digitale wereld snel verandert en ICT-ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, staan de zintuigen van de experts van JDS Bedrijfsautomatisering voortdurend op scherp voor innovaties. Wat hun expertise extra interessant maakt, is dat zij ook zelf software ontwikkelen. Plan-IT Werkplaats is een product dat speciaal voor de automotive-branche is ontworpen. Dit systeem maakt het voor de klant mogelijk om thuis een afspraak te plannen bij de dealer of een garagebedrijf, voor bijvoorbeeld een bandenwissel of APK. De werkplaats-medewerkers kunnen met een overzichtelijke planning werken, altijd accuraat handelen en de bezetting van de werkplaats optimaal indelen. Met een hoger rendement en service op een nog hoger niveau als resultaat.