Economie

Partnerbijdrage

Telefoonhoesjes voor jong en oud beschikbaar

Ben je aan het kijken naar een nieuw telefoonhoesje? Dan is het goed om de juiste keuzes te maken. Een volwassene is namelijk op zoek naar geheel andere hoesjes dan een kind. Daarbij moet je ook voor een geheel andere variant kijken als je voor een kind een hoesje nodig hebt. Kinderen gaan immers anders om met de telefoon, waardoor er meer bescherming geboden moet worden. Ook voor bepaalde activiteiten is er een andere bescherming nodig. Maar waar moet je allemaal naar kijken? En hoe zorg je dan voor de beste keuze op dit gebied? Hieronder lees je waar je allemaal rekening mee moet houden.


Leestijd: 2 minuten

Telefoonhoesjes voor jong en oud beschikbaar
Telefoonhoesjes voor jong en oud beschikbaar

Hoesjes in een groot aantal varianten

Als je naar een iPhone 14 Pro Max hoesje of een van de andere varianten kijkt, moet je goed weten welke bescherming je wilt hebben. Ieder hoesje kan namelijk een geheel andere bescherming bieden. Zo kijk je als eerste naar de hoesjes die ervoor zorgen dat de achterkant goed beschermd is. Hiervoor zijn meerdere materiaalsoorten geschikt, zoals siliconen of kunststof. De hoesjes kunnen daarnaast ook meer bescherming aan de zijkant bieden, waardoor een keer ergens tegenaan stoten geen problemen oplevert. Ook zijn er hoesjes die ook de voorkant beschermen. Een losse screenprotector of een hoesje dat uit een geheel bestaat behoren tot de mogelijkheden en zorgen voor minder schade aan jouw smartphone.

Beschermen tegen water tijdens outdoor activiteiten

Als je een iPhone 14 Pro Max hoesje aan wilt schaffen moet je ook goed opletten voor welke activiteiten je jouw telefoon gebruikt. Als je vaak buiten te vinden bent, is jouw telefoon blootgesteld aan geheel andere factoren dan wanneer je de telefoon vooral binnenhoudt en regelmatig op kantoor zit. Zo zijn er bijvoorbeeld ook mogelijkheden om een waterdicht hoesje aan te schaffen. Hoewel veel telefoons tegenwoordig spatwaterdicht zijn of zelfs enkele meters onder water kunnen, is een extra bescherming tegen water wel een vereiste om zoveel mogelijk te genieten van jouw telefoon en de levensduur aanzienlijk te verlengen. Ook voor kinderen die vaak buiten zijn kan dit hoesje weer extra bescherming geven.

Beschermen tegen diefstal

Het is verstandig om jouw telefoon niet altijd in jouw handen te hebben. Tijdens het lopen, fietsen of autorijden wil je je immers kunnen focussen op wat er om je heen gebeurt. Daarnaast heb je vaak geen mogelijkheid om jouw smartphone in jouw broekzak of tas te bewaren. In dit geval zijn de telefoonhoesjes met koord een goede oplossing. Kinderen kunnen deze gewoon om de nek hangen, zodat ze de telefoon niet kwijtraken. Ook heb je met de telefoonhoesjes met koord een extra bescherming tegen diefstal. Het is daarom aan te raden om ook deze opties goed te bekijken en ervoor te zorgen dat deze volledig bij jouw smartphone past.