Economie

Online stadsgesprekken voor ondernemers over toekomst van Groningen in corona-tijd

Groningse ondernemers én alle andere belangstellenden kunnen dinsdagavond 7 juli deelnemen aan een unieke online-sessie gewijd aan de toekomst van Groningen. Je moet je wel even van te voren aanmelden, en je krijgt dan een link, waarmee he toegang krijgt tot deze online sessie. Deze wordt georganiseerd door de Groninger Ondernemers Academy in samenwerking met gemeente Groningen en Let’s Gro.


Leestijd: 1 minuut

Online stadsgesprekken voor ondernemers over toekomst van Groningen in corona-tijd
Online stadsgesprekken voor ondernemers over toekomst van Groningen in corona-tijd

Na een eerste online sessie, waarbij werd stil gestaan bij de toekomst van Retail in de binnenstad, is er op dinsdagavond 7 juli as. opnieuw  een informatief gesprek.

Onder leiding van Colin Mooijman spreken dan verschillende ondernemers, waaronder Kim Hoetjes (Wirwar Spellen en Puzzels) uit de stad Groningen over hoe de aantrekkelijkheid van de stad, ook in Corona tijd, kan worden versterkt.

Welke kansen zien de ondernemers, hoe hebben zij ingespeeld op de verschillende Corona maatregelen en wat kunnen we samen doen om bezoekers weer naar Groningen te trekken?

De orgamisatoren spreken ook met Jan Schutrups, van Schutrups Schoenen uit Exloo, over hoe hij ten tijde van de uitbraak van Corona ook even niet meer wist hoe verder te gaan, maar inmiddels weer volop plannen heeft.

Datum:

Dinsdag 7 juli 2020 | 19.30 – 20.30 uur

Locatie:

RetailTalks vindt online live plaats. U ontvangt een email met een link enkele dagen voorafgaand aan de online sessie.

Toegang:

Gratis, aanmelden noodzakelijk!

Initiatiefnemers:

Groninger Ondernemers Academy in samenwerking met gemeente Groningen

Let's Gro Digital:

Zeven jaar geleden was inspiratiefestival Let’s Gro het Groningse antwoord op de economische crisis. Nu – in het hart van een wereldwijde gezondheidscrisis – is er Let’s GrOnline, een laagdrempelig digitaal platform om samen na te denken over de toekomst van Groningen en het opstarten van onze economie en samenleving na corona. Meer informatie is terug te vinden op www.letsgro.nl

Bekijk ook letsgro.nl