Economie

Partnerbijdrage

Van Amslod klachten naar een en al lof voor Amslod!

Fietsen naar werk wordt steeds populairder. Dat is ook niet gek als je kijkt naar de voordelen die er allemaal aanzitten. Fietsen naar werk is namelijk niet alleen goed voor je gezondheid, maar maakt je ook gelukkiger. Daarnaast is het ook nog eens erg duurzaam. Geen wonder dus dat de laatste tijd steeds meer en meer fietsen verkocht worden. Voornamelijk elektrische fietsen worden steeds populairder. Dit komt doordat de afstand naar werk voor veel mensen vaak net te ver is om op een normale fiets te gaan. Dan biedt een elektrische fiets de uitkomst! Amslod verkoopt dergelijke fietsen en zag de omzet dan ook flink stijgen in korte tijd. Helaas gooide een technische fout roet in het eten, waardoor een zee van klachten volgde.


Leestijd: 2 minuten

Van Amslod klachten naar een en al lof voor Amslod!
Van Amslod klachten naar een en al lof voor Amslod!

Elektrische fietsen zijn helaas vrij kwetsbaar. Dat heeft Amslod ook ondervonden. Precies tijdens de piek van hun verkoop ontstond er een probleem met diverse onderdelen van de fietsen. Hierdoor kregen ze binnen korte tijd enorm veel klachten. Reviews Amslod fietsen werden steeds negatiever.

Gelukkig werd na een tijdje de oplossing voor het probleem gevonden. Dit was het begin van een switch in de reviews Amslod fietsen. Klanten waren erg opgelucht dat de oplossing gevonden was. Waar er eerst voornamelijk negatieve ervaringen waren, werden deze vanaf dit moment juist weer een stuk positiever. De Amslod service werd voornamelijk benoemd als erg positief aspect.

Benieuwd naar wat er tegenwoordig over Amslod gezegd wordt? Lees dan onderstaande reviews!

“Nog nooit een e-bike gehad toen we de Wellington van Amslod in februari aanschaften. In april/mei eerst kleine tochtjes gemaakt en in juni/juli aan serieuze tochten begonnen van 50 km en iets meer. Mijn vrouw heeft nu in de laatste maanden al meer km's gefietst dan in 20 jaar dat ik haar ken. Fietsen was eigenlijk taboe voor haar en nu stapt ze na een tocht van 40-60 km fluitend af. Ook in het Limburgse heuvelland met steile bergjes; allemaal geen probleem meer. Afgelopen week hebben we een door Amslod aangeboden fietstocht (rondom Giethoorn 3 dagen van 50 km) gemaakt. We hebben ervan genoten! Ook een servicemonteur van Amslod (met een servicevrachtauto) is op het einde van dag 2 naar eventuele problemen aan de fietsen komen kijken. Een zeer vriendelijke en zeer kundige monteur gaf eerst uitleg hoe je het beste je fiets kon onderhouden zomer/winter. Hij luisterde naar de problemen en dan werden die ter plaatse verholpen! Een geweldige service die zeer gewaardeerd werd! Hartelijk dank voor deze geslaagde tocht en we hopen dat we dit nog veel vaker mogen meemaken want op een Amslod fiets is dit alleen maar genieten!”

“Tijdens mijn bezoek aan Amslod werd ik gastvrij ontvangen. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de soorten aandrijvingen en de fiets die mijn voorkeur had. Daarna kregen mijn partner en ik beiden een fiets om een proefrit te maken. Bij terugkomst in de zaak werd de koop van de fiets en verzekering goed geregeld. Alle afspraken over betaling, levering en servicebeurten werden tot op heden perfect nagekomen! Ik ben erg tevreden over mijn fiets en heb sinds de aankoop al vele kilometers met plezier gefietst!”